Έτοιμο για την πλήρη κυκλοφορία το Dota 2

Το επόμενο δωρεάν παιχνίδι τις Valve, το οποίο δημιούργησε μια καινούργια γενιά παιχνιδιών, παγκόσμιος γνωστό με τον τίτλο “Defense Of The Ancients”- Dota 2 – θα κυκλοφορήσει πλήρως στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι. Ο Lombardi επιβεβαιώνει ότι το Dota 2 το οποίο ήταν σε Beta μορφή από το Σεπτέμβριο του 2011, θα βγει πριν από το φετινό The International 3 Competition, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 11 Αυγούστου στο Benaroya Hall του Σιάτλ. Καθώς η Valve στοχεύει στην ολοκλήρωση του project “ Dota 2” έκανε ένα ακόμα βήμα με την πλήρη κυκλοφορία του […]

17/06/2013
Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το επόμενο δωρεάν παιχνίδι τις Valve, το οποίο δημιούργησε μια καινούργια γενιά παιχνιδιών, παγκόσμιος γνωστό με τον τίτλο “Defense Of The Ancients”- Dota 2 – θα κυκλοφορήσει πλήρως στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι.

Ο Lombardi επιβεβαιώνει ότι το Dota 2 το οποίο ήταν σε Beta μορφή από το Σεπτέμβριο του 2011, θα βγει πριν από το φετινό The International 3 Competition, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 11 Αυγούστου στο Benaroya Hall του Σιάτλ. Καθώς η Valve στοχεύει στην ολοκλήρωση του project “ Dota 2” έκανε ένα ακόμα βήμα με την πλήρη κυκλοφορία του που την φέρνει όλο και πιο κοντά στον κεντρικό στόχο, δήλωσε ο David «GoDz» Parker (αναμεταδότης του Dota 2 για το BTS Studio).

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν, το Dota γνώρισε μία από τις μεγαλύτερες τις ενημερωμένες εκδόσεις του (patch 6.78), συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων μεταβολών στη λειτουργία του Captain Mode, και αλλαγές ισορροπίας σε σχεδόν στο 75 τοις εκατό των ηρώων. «Αυτές οι μεγάλες αλλαγές επιτρέπουν στο meta game να παραμείνει φρέσκο και βοηθά το διαχωρισμό των ομάδων από την άποψη του πόσο καλά μπορούν να αντιδράσουν στις αλλαγές», δήλωσε ο Bailey.

«Το Dota 2 είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι με στοιχεία της στρατηγικής και του ανταγωνισμού που έχει κερδίσει ήδη μεγάλη φήμη στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη,» είπε ο διευθυντής της Valve και του Dota 2 Erik Johnson. «Με τη βοήθεια της Nexon και την εμπειρία της στην αγορά της Κορέας ελπίζουμε να έχουμε μεγάλη επιτυχία.»

Απολαύστε το video που βγήκε στη δημοσιότητα από την GameSpot.

Μείνετε συντονισμένοι στο GameSpace για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με όλα τα νέα στο χώρο του Gaming.

Keep Gaming, Vpsnak

Περισσότερα νέα για το Dota 2