UFC

Σήμερα, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Ε3 η EA παρείχε τις πρώτες λεπτομέρειες για τα σχέδιά της σχετικά με το UFC, συμπεριλαμβάνοντας πως η άφιξη του θα γίνει την άνοιξη του 2014. Από τεχνολογικής άποψης, η EA σχεδιάζει να ενσωματώσει μια έννοια AI που ονομάζει «MMAi». Πρόκειται για ένα οργανικό σύστημα AI που θα επιτρέπει στους παίκτες και τους αντιπάλους να αντιδράσουν απρόσκοπτα κατά τη διάρκεια της μάχης. Η σειρά UFC θα περιλαμβάνει και την «πλήρη παραμόρφωση του σώματος», πράγμα λίγο πολύ αυτονόητο. Η EA έχει αποκαλύψει το πρώτο trailer της για τα σχέδια του UFC, αν και στο βίντεο […]

Σήμερα, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Ε3 η EA παρείχε τις πρώτες λεπτομέρειες για τα σχέδιά της σχετικά με το UFC, συμπεριλαμβάνοντας πως η άφιξη του θα γίνει την άνοιξη του 2014.

Από τεχνολογικής άποψης, η EA σχεδιάζει να ενσωματώσει μια έννοια AI που ονομάζει «MMAi». Πρόκειται για ένα οργανικό σύστημα AI που θα επιτρέπει στους παίκτες και τους αντιπάλους να αντιδράσουν απρόσκοπτα κατά τη διάρκεια της μάχης. Η σειρά UFC θα περιλαμβάνει και την «πλήρη παραμόρφωση του σώματος», πράγμα λίγο πολύ αυτονόητο.

Η EA έχει αποκαλύψει το πρώτο trailer της για τα σχέδια του UFC, αν και στο βίντεο δεν φαίνεται άμεσα το gameplay.

Tags
,