Αποκαλύφθηκε το νέο Halo

  Ο Master Chief κάνει ντεμπούτο στο Xbox One το επόμενο έτος. Συνέντευξη Τύπου της Microsoft χωρίς Halo δε γίνεται και έτσι η Bonnie Ross της 343 Industries ήρθε στη σκηνή για να ανακοινώσει τη συνέχεια της Reclaimer τριλογίας του πολυαγαπημένο FPS franchise. Μέσω ενός εντυπωσιακού και υψηλής ποιότητας trailer, μάθαμε για την επιστροφή του Master Chief στο Xbox One. Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες το «next-gen» Halo θα τρέχει στα 60fps, για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise, χάρη στην αναβαθμισμένη μηχανή γραφικών της 343i, που υποστηρίζεται από το cloud computing του Xbox Live.    Τέλος, πολλοί κάνουν λόγο […]

10/06/2013

 

Ο Master Chief κάνει ντεμπούτο στο Xbox One το επόμενο έτος.

Συνέντευξη Τύπου της Microsoft χωρίς Halo δε γίνεται και έτσι η Bonnie Ross της 343 Industries ήρθε στη σκηνή για να ανακοινώσει τη συνέχεια της Reclaimer τριλογίας του πολυαγαπημένο FPS franchise. Μέσω ενός εντυπωσιακού και υψηλής ποιότητας trailer, μάθαμε για την επιστροφή του Master Chief στο Xbox One. Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες το «next-gen» Halo θα τρέχει στα 60fps, για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise, χάρη στην αναβαθμισμένη μηχανή γραφικών της 343i, που υποστηρίζεται από το cloud computing του Xbox Live. 

 

Τέλος, πολλοί κάνουν λόγο πως η ονομασία του νέου Halo θα είναι «Halo 5», κάτι που έμεινε αναπάντητο κατά τη διάρκεια της Press Conference. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο trailer του επόμενου Halo, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Xbox One, το επόμενο έτος. 

http://www.youtube.com/watch?v=AE-5szqJQIQ

Περισσότερα νέα για το Halo 5: Guardians