AD Carry: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Σε αυτό το Guide θα εξηγήσουμε τι είναι ακριβώς ένα AD Carry. Σίγουρα πολλοί γνωρίζετε τι είναι αλλά ας δώσουμε λίγο περισσότερη σημασία στην αξία του και το πως πρέπει να λειτουργεί.

Ένα AD Carry είναι ένα χαρακτήρας όπου συνήθως επιτίθεται από μακριά και στόχος του είναι να εξοπλιστεί με όση περισσότερη «ζημία» για να μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του παιχνιδιού. Αυτό το είδος χαρακτήρα πηγαίνει στο Bot Lane μαζί με ένα Support και κυρίως δείχνει την πραγματική του αξία μετά από αρκετό χρόνο παιχνιδιού. Η δουλειά σας ως AD Carry είναι να σκοτώνετε minions , με σκοπό να αγοράσετε ακριβά αντικείμενα που σας προσφέρουν αυτά που πρέπει να έχετε για να βοηθήσετε την ομάδας σας . Με την λέξη Carry σκεφτείτε πως περίπου πριν το τέλος του παιχνιδιού εσείς θα είστε αυτός που θα κουβαλήσει το φορτίο της ομάδας ,δηλαδή θα τους εξοντώσει όλους.

Η πιο σημαντική δουλειά ενός AD Carry είναι να μαζεύει χρυσό

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη καλό θα ήταν να διαβάσετε  το Guide για το Last Hitting. Το να είστε ικανοί να μαζεύεται χρυσό και να επιτίθεστε σχεδόν σε κάθε απλό minion θα σας παρέχει την δυνατότητα να αγοράσετε αντικείμενα που θα κάνουν εντυπωσιακή ζημιά στους αντιπάλους σας. Χωρίς αντικείμενα , τα AD Carries είναι σαν να μην υπάρχουν . Πολύ απλά δεν έχουν την απαραίτητη ζημιά ώστε να μπορέσουν να τρυπήσουν την θωράκιση των αντιπάλων τους πόσο μάλλον αν οι ίδιοι οι αντίπαλοι έχουν αντικείμενα που τους δίνουν θωράκιση. Όταν παίζετε AD Carry ,το Support παίζει σημαντικό ρόλο στο να σας βοηθάει να κερδίζεται χρυσό. Όλα αυτά εξηγούνται στο Last Hitting Guide που αναφέραμε.

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε!

Η θέση σας είναι το κλειδί για την νίκη. Σκεφτείτε τον εαυτό σας σαν ένα εύθραυστο γυαλί, το οποίο είναι αρκετό κομψό αν δεν έχει καμιά ζημιά επάνω του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, αλλά άμα σπάσει γίνεται πολλά μικρά κομμάτια. Με λίγα λόγια το που βρίσκεστε την ώρα που γίνεται μια μάχη μεταξύ των ομάδων καθορίζει πλήρως και το πως θα καταλήξει αυτή η μάχη. Προσπαθήστε να αποφύγετε οποιεσδήποτε άσκοπες κινήσεις που μπορεί να σας κόψουν έστω και λίγο την ζωή , μαγείες ,ΑοΕ κινήσεις και οτιδήποτε μπορεί να σας τραυματίσει.

Αν δεν μπορείτε να χτυπήσετε από την θέση που βρίσκεστε το αντίπαλο AD Carry ή AP Carry χτυπήστε όποιον βρίσκεται πιο κοντά σας μέχρι να σας δοθεί ευκαιρία να τους επιτεθείτε .Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα έχετε αρκετή ζημιά επομένως μην φοβηθείτε το ότι δεν θα επιτύχετε αυτά που θέλετε , το σημαντικό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι να είστε σε καλή θέση και να αφήνετε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να επιτίθενται πρώτοι.

Βασική Στρατηγική

  • Σιγουρευτείτε πως μαζεύεται αρκετό χρυσό, αυτό είναι το σημαντικότερο που κάνουν τα AD Carry.
  • Συχνά πυκνά να επιτίθεστε στους αντιπάλους σας και όταν βρείτε την ευκαιρία εξοντώστε τον αντίπαλο σας.
  • Προσπαθήστε να συνεργαστείτε έξυπνα με το Support σας, αυτό σημαίνει πως η σωστή επικοινωνία συμβάλει αρκετά.
  • Η Θέση σας είναι αρκετά σημαντική,  μην ξεχνάτε είστε ένα εύθραυστο γυαλί οπότε αφήστε την υπόλοιπη ομάδα να πάει μπροστά και εσείς να επιτίθεστε από μακριά.
  • Μην κάνετε βόλτες στον χάρτη μόνοι σας , το πιο πιθανό είναι να σας βρουν οι αντίπαλοι και να σας σκοτώσουν, προσπαθήστε να μαζέψετε προσεκτικά χρυσό χωρίς να ρισκάρετε.

AD Carry Champions:

AD Carry Items:

Disqus Comments Loading...

This website uses cookies. Learn more