Καινούργιο παιχνίδι απο τους δημιουργούς του Binding of Isaac

Ο δημιουργός του The Binding Of Issac μας παρουσιάζει ένα teaser από το καινούργιο του παιχνίδι με τίτλο The Legend of Bum-bo

Genres
,  
Developer
 

Ο δημιουργός του The Binding Of Issac, Edmund McMillen, κατάλαβε πως μας αρέσει να χωρεύουμε σαν μαριονέτες (The Binding of Isaac: Rebirth), με αποτέλεσμα να μας παρουσιάσει ένα teaser από το καινούργιο του παιχνίδι με τίτλο The Legend of Bum-bo

6rKqqC8XSOCz

Το The Legend of Bum-bo είναι μία συνεργασία με τον James Id, ο οποίος διεύθυνε τα trailer του Binding Of Isaac. Αυτή τη φορά θα χειρίζεται τον τομέα του προγραμματισμού και του 3D, ενώ οι Matthias Bossi και ο Jon Evans θα είναι υπεύθυνοι για τον ήχο.

Το The Legend of Bum-bo βασίζεται από μια σειρά τυχαίων RPG puzzles, τα οποία αποτελούνται από τα εξής ερωτήματα: «γιατί αυτό το teaser βρίσκεται στο blog του Isaac; Τι σχέση έχει με τον Isaac;».

Για πιθανές αλλαγές και ενημερώσεις, μπορείτε να πλοηγηθείτε στο σχετικό ποστ στο tumblr.

 

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.