Σοκ στον κόσμο του αμερικανικού Counter Strike, εκεί όπου ο καλύτερος πιθανός παίκτης των Liquid, S1mple, αποχωρεί από την ομάδα και επιστρέφει στην Ευρώπη!
Τέσσερις μήνες μετά τον ερχομό του, ο S1mple αποχωρεί από την Liquid, όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός. Όσο παρέμεινε εκεί, έγινε ένας από τους stars της ομάδας. Ο Ουκρανός ήταν το κλειδί στις επιτυχίες της ομάδας και έγινε ένας από τους πιο εκρηκτικούς παίκτες στην Αμερική. Όλα αυτά όμως έφεραν διαφωνίες στην ομάδα για την χρήση του AWP.
Πάντως, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας, ο παίκτης αποχωρεί επειδή του λείπει το σπίτι του και θεωρεί πως δεν έχει ρόλο πλέον σε αυτήν.
Τα πλάνα του S1mple είναι η επιστροφή στην Ευρώπη και η συμμετοχή του σε μια νέα ομάδα. Έως τότε θα παραμείνει streamer για τους Liquid. Ο αναπληρωτής του στην ομάδα θα είναι ο adreN, τον οποίο είχε αντικαταστήσει ο ίδιος όταν ήρθε σε αυτή.
Η κίνηση αυτή σίγουρα ξαφνιάζει πολλούς, καθώς η ομάδα βγήκε στην τετράδα στο Columbus, με τον S1mple να πραγματοποιεί κορυφαία plays.
Στο stream του πάντως, ο S1mple έκανε αναφορά στους λόγους για τους οποίους αποχωρεί, τονίζοντας πως ζήτησε bootcamp στην Ευρώπη για να δει τους δικούς τους, αφού όλοι οι παίκτες ζούσαν σπίτια τους εκτός από εκείνον που ένοιωθε μοναξιά, ενώ του αρνήθηκαν και τον AWP ρόλο στην ομάδα.