Η Team Ember μετά από διαφωνίες χάνει τους χορηγούς της
Η Team Ember από το Challenger scene της Βόρειας Αμερικής πρόσφατα βρήκε αρκετούς χορηγούς για να στηρίξουν τον οργανισμό και το έδειξε αγοράζοντας τον Lucas «Santorin» Larsen. Η αγορά του από την Team Huma έγινε για $35,000 και ο Santorin θα είχε αποδοχές $105,000 τον χρόνο. Μεγάλη επένδυση, ώστε η ομάδα να καταφέρει να κλειδώσει μια θέση στα LCS.
Μετά από την αναπάντεχη ήττα επί της Team Dragon Knight στα playoffs οι χορηγοί της ομάδας έχασαν την εμπιστοσύνη τους προς τους παίκτες. Υπήρξαν πολλές διαφωνίες μεταξύ τους και αποφάσισαν να αποσυρθούν. Το ακριβό συμβόλαιο του Santorin αλλά και τον άλλων παικτών είναι αδύνατο να πληρωθεί και έτσι ο οργανισμός αποφάσισε να αφήσει τους τέσσερις από τους πέντε παίκτες του.
Οι Colin «Solo» Earnest, Greyson «Goldenglue» Gilmer, Benjamin «LOD» deMunck, William “Stunt” Chen και Lucas «Santorin» Larsen σε λίγο θα είναι free agents. Ο μόνος που έμεινε στην ομάδα είναι ο Juan «Contractz» Garcia και ίσως φτιαχτεί μια ομάδα με αυτόν ως αρχηγό.