Παρουσίαση: Super Monday Night Combat

Αν και παλιό παιχνίδι, το SuperMNC, είναι ένα αρκετά δημοφιλές online game

To Super Monday Night Combat (συντομογραφία SuperMNC και SMNC) είναι ένα free to play third person shooting MOBA Video Game που αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από την Uber Entertainment για Windows. Το παιχνίδι κυκλοφορεί επίσης και ως freedownload στο steam. Ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Gameplay

Εμπνευσμένο από το Defence of the Ancients, το SuperMNC τοποθετεί τους παίκτες σε μια Third Person σκοπιά. Οι παίκτες αρχίζουν να παίζουν αφού συμπληρωθεί ο αριθμός των απαιτούμενων παικτών, προκειμένου να «σχηματιστεί» ένας αγώνας. Ο αριθμός είναι  10 στα Super Crossfire και Turbo Cross, και 5 στο Super Blitz. Οι παίκτες στη συνέχεια χωρίζονται σε δύο ομάδες, στους Hotshots και στους Icemen και πρέπει να επιλέξουν έναν από τους  διαθέσιμους χαρακτήρες

Ο κύριος στόχος των δύο ομάδων είναι να καταστρέψουν το αντίπαλο Moneyball. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ξεπεράσει η κάθε ομάδα τις αντίπαλες άμυνες που αποτελούνται από πύργους διαφόρων ειδών. Προϋπόθεση όμως για να πέσει ο κάθε πύργος είναι κάποιο bot να κάνει ένα hit ώστε να πέσει η ασπίδα αλλιώς δεν δέχεται damage ο πύργος.

Όσο οι χαρακτήρες καταστρέφουν πύργους και σκοτώνουν bots, παίρνουν χρήματα τα οποία αυτόματα μετατρέπονται σε πόντους εμπειρίας κάτι που δίνει την δυνατότητα να αναπτυχθούν οι ικανότητες του παίχτη. Τα χρήματα επίσης μπορούν να δαπανηθούν για να παραχθούν περισσότερα bots, αγοράζοντας προϊόντα σε μηχανήματα αυτόματης πώλησης (αναπλήρωσης υγείας και την επιτάχυνση χαρακτήρα, και ενεργοποίησης  πολλαπλών λειτουργιών όπως το anhilator, ανάλογα όμως με τον χάρτη). Τέλος μπορούν να ξαναχτίσουν τις άμυνες τους.

Κριτικές

To Super MNC έλαβε γενικά θετικές κριτικές σύμφωνα με το Metacritic με μέση βαθμολογία 76/100. Ο γνωστός κριτικός παιχνιδιών John «TotalBiscuit» Bain το περιέγραψε μεταξύ άλλων ως συναρπαστικό και μοντέρνο παιχνίδι.

Για Περισσότερες Πληροφορίες Επισκεφθείτε τα Παρακάτω:

Ακολουθεί ένα gameplay βίντεο:

Disqus Comments Loading...

This website uses cookies. Learn more