Το νέο Spider-Man δεν θα έχει Mission Replay

Σύμφωνα με τοποθέτηση του Creative Director του νέου Spider-Man, το νέο παιχνίδι δεν θα έχει τη δυνατότητα του Mission Replay.

Σύμφωνα με τοποθέτηση του Creative Director του νέου Spider-Man, το νέο παιχνίδι δεν θα έχει τη δυνατότητα του Mission Replay.

Πολλές φορές οι χρήστες των παιχνιδιών επιλέγουν να παίξουν δυο και τρεις φορές μια αποστολή, προκειμένου να βρουν ποια είναι η καλύτερη προσέγγιση. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως θα ισχύει και στην περίπτωση του επερχόμενου Marvel’s Spider-Man για το PS4.

O Creative Director του παιχνιδιού δέχτηκε ερώτηση στο Twitter για τον αν θα υπάρχει η επιλογή του Mission Replay και η απάντηση του ήταν ξεκάθαρα αρνητική.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλο και περισσότερα παιχνίδια επιλέγουν αυτή την τακτική, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να έχουν μεγάλη επιρροή στην εξέλιξη της ιστορίας.

Το Spider-Man βρίσκεται σε εξέλιξη για το PlayStation 4, όπου θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.