Αλλαγές στο PvP έρχονται με το νέο World of Warcraft: Battle for Azeroth!

Η Blizzard ανακοίνωσε αλλαγές στο σύστημα PVP και το νέο War Mode που έρχεται με τη νέα έκδοση.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 

To νέο World of Warcraft: Battle for Azeroth κυκλοφορεί επίσημα στις 14 Αυγούστου και όλοι αναμένουμε τα χαρακτηριστικά που θα φέρει στο παιχνίδι.

Πέρα από τις βασικές μεταβολές που έχει κάθε καινούρια μεγάλη έκδοση (νέες περιοχές, Raids, διορθώσεις κλπ.) το νέο expansion θα αλλάξει αρκετά το πως βλέπαμε τα PvP μέχρι σήμερα παρουσιάζοντας το War Mode.

Τι είναι το War Mode;

Ο σκοπός της Blizzard είναι με το War mode να κάνει το PvP πιο «ανοιχτό». Ουσιαστικά, μετά τα lvl 20 θα μπορεί ο καθένας να μεταφέρεται από οποιοδήποτε realm σε ζώνη PvP για να παλέψει με άλλους παίχτες. Ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του mode είναι πως όταν ένας παίχτης σκοτώσει ήρωας της αντίπαλης συμμαχίας (Horde ή Alliance) θα λαμβάνει ορισμένα buff που θα του αυξάνουν το Damage και το Healing. Ωστόσο, το buff αυτό θα τον καθιστά στόχο για τους υπόλοιπους ήρωες της συμμαχίας.

Αλλαγές στο Σύστημα Ταλέντων:

Το War Mode δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό που θα αλλάξει τα PvP. Η εταιρία προέβει και σε λειτουργικές μεταβολές του talent system ώστε να το κάνει πιο δίκαιο για αυτούς που μόλις μπαίνουν στο παιχνίδι.

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft

Άνθρωπος που πήρε το πρώτο του κινητό στα 15 και το πρώτο του smartphone στα 26 μόνο στο gamespace θα έβρισκε το χώρο(χρόνο) του. Ίσως και όχι. Θα δείξει. Όπως και να έχει Θέμης Λιουδάκης και τεχνολογία προχωράνε μαζί, όπως ο Τζέιμς Μποντ με τον γκατζετάκια συνεργάτη του "Q".