Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi Μax 3

Το Xiaomi Mi Max 3 πέρασε από τον οργανισμό πιστοποίησης TENAA και έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να μάθουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Platform
 

Το Xiaomi Mi Max 3 πέρασε από τον οργανισμό πιστοποίησης TENAA και έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να μάθουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Όσοι αρέσκονται σε κινητά με μεγάλες οθόνες σίγουρα θα έχουν ακούσει για τη σειρά Mi Max από την Xiaomi. Η Κινέζικη εταιρία ετοιμάζει το τρίτο μοντέλο της συγκεκριμένης σειράς το οποίο αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους προκατόχους του.

Πριν το κινητό βγει στην αγορά θα έπρεπε να περάσει από τον οργανισμό πιστοποίησης TENAA της Κίνας, κάτι που ουσιαστικά αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Το Mi Max 3 θα έχει οθόνη 6.9” ανάλυσης FHD+ (2160 x 1080, 18:9) και επεξεργαστή Snapdragon 710 ή 660 64bit octa-core συγχρονισμένο στο 1.8GHz.

Στο θέμα της κάμερας το νέο μοντέλο της Xiaomi θα έχει μπροστινή κάμερα 8MP και για πρώτη φορά σε αυτή τη σειρά κινητών,διπλή κάμερα 12MP + 12MP.

Το λειτουργικό σύστημα αναμένεται να είναι το MIUI 10 βασισμένο στο Android 8.1 Oreo, ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 5400mAh.

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.