Ετοιμάζει Stranger Things game το Netflix

H γνωστή πλατφόρμα ταινιών και σειρών, σε συνεργασία με την Telltale Games θα κυκλοφορήσουν ένα παιχνίδι για το Strainger Things.

H γνωστή πλατφόρμα ταινιών και σειρών, σε συνεργασία με την Telltale Games θα κυκλοφορήσουν ένα παιχνίδι για το Strainger Things.

Πριν από περίπου δυο χρόνια, τo Netflix κυκλοφόρησε τη σειρά Strainger Things που πολύ σύντομα απαίκτησε φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο.

Η επιτυχημένη σειρά μετράει ήδη δυο κύκλους επεισοδίων,ενώ ήδη γίνονται ετοιμασίες για την τρίτη σεζόν. Η Αμερικανική εταιρία παραγώγης πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει περισσότερα από την επιτυχία της σειράς και ήδη ετοιμάζει την επόμενη κίνηση της.

Σύμφωνα με το «TechRadar» το Netflix έχει δώσει τα χέρια με την Telltale Games για ένα παιχνίδι βασισμένο στο Strainger Things. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρία έχει κάνει κάτι ανάλογο και με το Game Of Thrones.

Παράλληλα το Netflix επιβεβαίωσε την κυκλοφορία μιας σειρά πέντε επεισοδίων για το Minecraft Story Mode της Telltale.

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.