Στις αρχές του 2019 το Dead Or Alive 6 (vid)

Σχεδόν επτά χρόνια μετά τον προηγούμενο τίτλο, το Dead Or Alive 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019

Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Σχεδόν επτά χρόνια μετά τον προηγούμενο τίτλο, το Dead Or Alive 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019

Το Dead Or Alive είναι ένα από τα μεγαλύτερα franchise στο χώρο των fighting παιχνιδιών. Μετά από σχεδόν επτά χρόνια απουσίας αναμένεται να κυκλοφορήσει ο 6ος τίτλος της σειράς στις αρχές του 2019.

Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τα προηγούμενα Dead Or Alive θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τους γνώριμους Kasumi, Hayate, Hayabusa, Helena, Jann Lee και Zack, αλλά και κάποιους νέους χαρακτήρες.

Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και μέχρι τότε μπορούμε να παρακολουθήσουμε το βίντεο που έδωσε η εταιρία παραγωγής:

Περισσότερα νέα για το Dead Or Alive 6

Κατάλαβε ότι δύσκολα θα μπόρεσε να γίνει πιλότος της F1 και από μικρή ηλικία έλεγε ότι θα γίνει δημοσιογράφος. Μετά από αρκετές δουλειές στο χώρο της δημοσιογραφίας, η αγάπη του για τα gadgets τον έφερε στο δρόμο του gamespace.Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον υπολογιστή και το κινητό του ούτε μια μέρα, γιατί τα θεωρεί και τα δυο αναπόσπαστα κομμάτια του εαυτού του, αλλά και της δουλειάς του. Όταν δεν γράφει κάποιος κείμενο, διαβάζει κόμικις και βλέπει ταινίες.