Ένα Virtual Reality BOX για όλους |VR BOX VR02 | GearBest

Κάναμε την καθημερινή μας βόλτα στο Gearbest.com και βρήκαμε ένα VR Box το οποίο ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα smartphone και για τις επόμενες 6 ημέρες θα κοστίζει μόνο $19.89

Κάναμε την καθημερινή μας βόλτα στο Gearbest.com και βρήκαμε ένα VR Box το οποίο ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα smartphone και για τις επόμενες 6 ημέρες θα κοστίζει μόνο $19.89

201512101821118329

Τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει πανικός με το Virtual Reality και την 3D τεχνολογία και έτσι όλο και περισσότερα gear κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά. Ένα από τα προϊόντα που «πουλάνε» είναι τα VR γυαλιά τύπου CardBoard. Σε αυτά μπορεί ο καθένας να τοποθετήσει το smartphone του και να απολαύσει ταινίες και games σε 3D. Το VR Box, VR02, είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και σύμφωνα με την εταιρεία ακόμα και μετά από πολλές ώρες χρήσεις δεν θα σας κουράσουν ή ζαλίσουν.

VR Cardboard

Πιο αναλυτικά χωράει μεγέθους 4.5 έως 5.5 ιντσών. Ζυγίζει μόλις 414 γραμμάρια πράγμα που σημαίνει πως είναι αρκετά ελαφρύ και θα μπορείτε να το φοράτε χωρίς πρόβλημα. Μπορείτε να ρυθμίσετε πλήρως την απόσταση των φακών μεταξύ τους αλλά και από τα μάτια σας, ώστε να πετύχετε την απόσταση που σας βολεύει περισσότερο.

1464059865456719

Πολύ βασικό είναι το memory foam που υπάρχει στα σημεία επαφής της συσκευής, το οποίο σημαίνει ότι όσο περισσότερο φοράτε το VR Box τόσο καλύτερα αυτό θα εφαρμόζει. Επίσης όσοι φοράτε γυαλιά μυωπίας μπορείτε να τα φοράτε ταυτόχρονα.

Κάντε δικό σας το Virtual Reality Box, εδώ

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga