Η ιστορία των Fnatic στο Intel Extreme Masters!

Δείτε την ιστορία των Fnatic στα IEM

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η League of Legends ομάδα των Fnatic θα προσπαθήσει να πετύχει το καλύτερο δυνατό αυτή την εβδομάδα στο Intel Extreme Masters. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχουν καθώς έχουν παίξει στην διοργάνωση αυτή επανειλημμένα

Fnatic_s2_lineup

Η ιστορία των πρωταθλητών κόσμου της Season 1, Fnatic, είναι μεγάλη και γνωστή. Φέτος λοιπόν θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να τα καταφέρουν, με το ρόστερ να είναι: Rekkles, Febiven, Spirit, Gamsu, Klaj/Noxiak. Εκεί καλούνται να αντιμετωπίσουν ομάδες γνωστές σε εκείνους, όπως οι Origen ή τα Rivals τους από προηγούμενα IEM, TSM και CLG.

Ας θυμηθούμε όμως την ιστορία τους στα IEM.

Intel extreme masters: 2011-2012

Roster: Shushei, Cyanide, xPeke, LamiaZealot, Mellisan

Το πρώτο IEM της ομάδας έλαβε μέρος στην gamescom το 2011 στην Κολωνία. Κατάφεραν να προκριθούν από το group stage αλλά ηττήθηκαν στον ημιτελικό από τους TSM. Μαθαίνοντας από τα λάθη τους όμως, στο IEM New York λίγους μήνες αργότερα, κέρδισαν στον όμιλο τους TSM και κατέλαβαν την πρώτη θέση. Τελικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αννόβερο, αποκλείστηκαν από τους ομίλους.

Intel extreme masters: 2012-2013

Roster: nRated, Cyanide, xPeke, Yellowstar, sOAZ

Μια στιγμή που άλλαξε την ιστορία του παιχνιδιού. Μια στιγμή που θα την θυμούνται για πάντα όλοι οι  fans. Δεν ήταν ιδιαίτερη season για τον τελικό μεταξύ Fnatic και SKT T1 στο IEM Κολωνίας ούτε για τα group stage στο Αννόβερο. Ήταν ιδιαίτερη για το παιχνίδι ανάμεσα σε Fnatic και SK gaming στην σκηνή του Katowice, εκεί όπου συνέβη το επικό backdoor xPeke!

Intel extreme masters: 2013-2014

Roster: Rekkles, Cyanide, xPeke, Yellowstar, sOAZ

Ήταν μια επική χρονιά για τους Fnatic καθώς, εκτός από τα 2 πρώτα τους LCS splits και την ήττα στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος, κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Intel Extreme Masters της Κολωνίας και του IEM World Championship στο Katowice.

maxresdefault

Intel extreme masters: 2014-2015

Roster:  Steelback, Febiven, Reignover, Huni, Yellowstar

Αυτή την χρονιά η ομάδα των Fnatic εξαιτίας των αλλαγών στο ρόστερ της δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο τουρνουά αυτό.

Intel extreme masters: 2015-2016

Roster: Rekkles, Febiven, Gamsu, Spirit, Noxiak/Klaj

Λίγες μέρες υπομονή για να μάθουμε τι θα γίνει σε αυτό!

FnaticIEMXCologne

Καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία στο Europe region!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!