Βράβευση Sennheiser Neumann

Βράβευση Sennheiser Neumann στα 31α Tec Awards στην έκθεση της ΝΑΜΜ

Βράβευση Sennheiser Neumann με το βραβείο Εξαιρετικού Τεχνικού Επιτεύγματος στα 31α Tec Awards στην έκθεση της ΝΑΜΜ

2

3

Βράβευση της Sennheiser και της Neumann στα 31α TEC Awards.

Οι κορυφαίοι κατασκευαστές SENNHEISER και NEUMANN απέσπασαν το βραβείο Εξαιρετικού Τεχνικού Επιτεύγματος, του οργανισμού της NAMM, στις κατηγορίες των μικροφώνων και της ασύρματης τεχνολογίας, κατά τη διάρκεια της τελετής που έγινε στο Anaheim Hilton στις 23 Ιανουαρίου 2016.

Ο Wolfgang Fraissinet, Πρόεδρος της NEUMANN BERLIN και υπεύθυνος Audio Recording της SENNHEISER παρέλαβε το βραβείο για το U 47 fet, στην κατηγορία “MicrophonesRecording” και ο Jurgen Kockmann, Project Manager της SENNHEISER παρέλαβε το βραβείο για το ψηφιακό ασύρματο set μικροφώου D1 στη κατηγορία της ασύρματης τεχνολογίας.

4

Επιπλέον το Neumann KM 84 συμπεριλήφθηκε στο NAMM TECnology Hall of Fame. Το TECnology Hall of Fame δημιουργήθηκε το 2004 για να προβάλει και να επιβραβεύει καινοτόμα προϊόντα ήχου που συμβάλουν σημαντικά στην εξέλιξη της τεχνολογίας του ήχου. Τα προϊόντα που εντάσσονται στο TECnology Hall of Fame επιλέγονται από μία ομάδα που αποτελείται από 50 και περισσότερους αναγνωρισμένους ειδικούς του ήχου, συμπεριλαμβανομένων συγγραφέων,εκπαιδευτικών, ηχοληπτών και άλλων επαγγελματιών. Τα προϊόντα που μπαίνουν στο TECnology Hall of Fame πρέπει να είναι «ηλικίας» τουλάχιστον 10 ετών.

Ο Wolfgang Fraissinet δήλωσε : «Είμαστε πολύ περήφανοι και αισθανόμαστε ευγνώμονες απέναντι στη NAMM Foundation γι’ αυτή την αναγνώριση και την επιλογή του Neumann U47 fet ανάμεσα σε προϊόντα μίας τόσο ανταγωνιστικής κατηγορίας». « Για την επιτυχημένη επανακυκλοφορία αυτού του εμβληματικού μικροφώνου απαιτήθηκε όχι μόνο κοινό όραμα όλης της τεχνικής ομάδας αλλά και διαρκής προσοχή στη λεπτομέρεια καθώς η κατασκευή του στηρίχθηκε στα αρχικά διαγράμματα και προδιαγραφές». «Ευχαριστούμε επίσης τη NAMM Foundation για την ένταξη του ΚΜ 84 στο TECnology Hall of Fame. Το μικρόφωνο αυτό έρχεται ν’ ακολουθήσει άλλα πέντε προϊόντα SENNHEISER και NEUMANN που έχουν λάβει αυτή τη διάκριση και το γεγονός αυτό αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμάς».

Το ψηφιακό ασύρματο D1 το οποίο έλαβε το βραβείο Εξαιρετικού Τεχνικού Επιτεύγματος και λανσαρίστηκε την προηγούμενη χρονιά στη NAMM 2015, συνδυάζει ευκολία στη χρήση και ποιότητα ψηφιακού ήχου και απευθύνεται σε μία μεγάλη γκάμα χρηστών.

1

Σύμφωνα με τον Jurgen Kockmann, το D1 προσφέρει ποιότητα ασύρματου ήχου σε μεγάλη γκάμα χρηστών και ταυτόχρονα τεράστια ευελιξία και ευκολία στη χρήση.

Από την ίδρυση της TEC Foundation το 1990 μέχρι σήμερα η SENNHEISER και η NEUMANN έχουν κερδίσει συνολικά 23 βραβεία Εξαιρετικού Τεχνικού Επιτεύγματος και επιπλέον διαθέτουν 6 προϊόντα στο TECnology Hall of Fame, συμπεριλαμβανομένου του ΚΜ 84 το οποίο εντάχθηκε αυτή τη χρονιά.

Τμήμα marketing

Φίλιππος Νάκας ΑΒΕΕΤΕ

τηλ: 210 6686000

fax: 210 6686209

 

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.