Ο Hayate δεν είναι το πρόβλημα

Ο Hayate δεν ειναι η αιτία του προβλήματος για την “προβατίλα” στο Ελληνικό Community

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Hayate δεν ειναι η αιτία του προβλήματος για την “προβατίλα” στο Ελληνικό Community

sheep

Η ύπαρξη του συγκεκριμένου άρθρου βασίζεται κυρίως στο προηγούμενο άρθρο μου, σχετικά με τους Έλληνες Streamers, καθώς και την επιρροή τους στο community.

Όπως αναφέρω και στον υπότιτλο, η “προβατίλα” στο Ελληνικό Community αποτελεί ένα ανεξήγητο φαινόμενο! Σε ένα πρώτο στάδιο, δηλώνω ότι ένα μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού community αποτελείται από άτομα τα οποία αποδέχονται ότι τους πλασάρουν τα μεγάλα κεφάλια, ακουλουθώντας την επικρατούσα μόδα της περιόδου – χωρίς να προβούν σε ένα ορθό σκεπτικό! Για παράδειγμα, όταν έγραψα ότι η αρνητική συμπεριφορά των Streamers (π.χ. χρήση υβριστικών λέξεων) επιρεάζει εν μέρει το community, όλοι πέσατε με τα μούτρα και θεωρήσατε ότι ήταν “σπόντα” για τον Hayate.

Μόνο και μόνο από το παραπάνω σκεπτικό, αποδεικνύει αυτή τη θεωρία. Εν ολίγοις, οι περισσότεροι κατέχετε ένα σκεπτικό το οποίο ακολουθεί κάπως έτσι:

Προκείμενη Α) Το ελληνικό community βωμολοχεί.

Προκείμενη Β) Ο Hayate βωμολοχεί.

Συμπέρασμα) Ο Hayate ωθεί το ελληνικό community στις βωμολοχίες.

Η παραπάνω, λοιπόν, επιχειρηματολογία δεν είναι αληθής για έναν βασικό λόγο. Το Ελληνικό community (παίκτες, streamers) έβριζε, πρωτού εμφανιστεί στη σκηνή ο Hayate! Παρ’ όλα αυτά, τα άτομα τείνουν να ακολουθούν την μόδα που επικρατεί, κατά την οποία ο συγκεκριμένος streamer είναι στο επίκεντρο. Εντούτοις, η μόδα είναι ρόδα… η οποία καταλήγει να γυρίζει – με την πάροδο του χρόνου.

Από την άλλη, έχοντας δημοκρατικό πολίτευμα (τουλάχιστον στα χαρτιά), μου δίνεται το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου. Επομένως, αν ήθελα να στιγματίσω τον Hayate θα μπορούσα κάλλιστα να το κάνω, χωρίς να κρυφτώ. Παρ’ όλα αυτά, όπως προανέφερα, ο συγκεκριμένος streamer δεν ήταν πότε η αιτία που έγραψα το προηγούμενο άρθρο, όπως και σε αυτό το άρθρο δεν γράφω για να “κράξω” την παρουσία του στο χώρο, αλλά για να δείξω πόσο μεγάλο ποσοστό μαζοποιημένων ατόμων έχει το community.

Εν κατακλείδι, έχετε ελευθερία στο να σχολιάσετε οποιοδήποτε άρθρο, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε για μία σωστή επιχειρηματολογία και αφήστε τα «είναι εμφανής η αναφορά στον Hayate». Σαν αρθρογράφος δεν έχω να δείξω επιθετική διάθεση προς κανέναν… παρά μόνο να καταγράψω την αλήθεια.

Υ.Γ. Αν αρχίσουν σχόλια του τύπου, “ότι υποστηρίζω τον streamer”, δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω. Το κείμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε όσα άτομα του Ελληνικού community έχουν δεχτεί πλύση εγκεφάλου. Παράλληλα όμως, δε “μαλακώνει” τη θέση του streamer προς το community!

Περισσότερα νέα για το League of Legends