Η Team Liquid έτοιμη για εκδίκηση ενάντια στην Team SoloMid

«Άν παίξουμε εναντίον του Keith, θα έχει πολύ πλάκα»

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

«Άν παίξουμε εναντίον του Keith, θα έχει πολύ πλάκα»

1quas

Ή έτσι λέει ο top laner της Team Liquid Diego «Quas» Ruiz. H TL έρχονται προετοιμασμένοι την 7η εβδομάδα στο NA LCS  για να πάρουν το αίμα τους πίσω. Νίκησαν αθόρυβα την Team Dignitas την 6η εβδομάδα, και ο Quas πιστεύει οτι η TSM δεν τα καταφέρνουν καλά με το καινούργιο AD carry τους Yuri «KEITH» Jew.

«Πιστεύω οτι η TSM είναι σταθερή ομάδα, αλλά έχουν μεγάλο πρόβλημα και δυσκολεύονται αρκετά με την κατάσταση του WIldturtle και  του Keith», λέει ο  Quas, όταν σκέφτεται την εξάσκηση που κάνει η ομάδα του για να αντιμετωπίσει την TSM. Σύμφωνα με εκείνον, το καλύτερο που έχουν να κάνουν, είναι να διαλέξουν αντίστοιχα δυνατά picks και πιστεύει πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί – όπως έγινε και με την Team Dignitas. «Νομίζω οτι είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε διαλέξουν, και θα νικήσουμε».

Εδώ έρχεται η μεγάλη ερώτηση. Άν η TSM παίξει με τον τον Keith, τι θα κάνει η TL; «Δεν ξέρουμε  αν θα τον εμποδίσει κάτι να μας αντιμετωπίσει, αλλά δεν με ενοχλεί να παίξω εναντίον του Keith» αναφέρει ο Quas. Άν όντως κληθεί να αντιμετωπίσει το παλιό του AD carry, ξέρει πως να ενεργήσει κατάλληλα. «Νομίζω πως απλά θα επικεντρωθώ σε αυτόν σε κάθε μάχη, γιατί ξέρω οτι θα είναι εκτός  θέσης» λέει γελόντας. «Γνωρίζω τον τρόπο που παίζει, και γι’ αυτό θα φροντίσω να πεθαίνει σε κάθε μάχη».

keith_0

Από την άλλη, ο Keith έχει άλλα σχέδια, σε περίπτωση που παίξει. «Πάντα είχα αυτοπεποίθηση στον εαυτό μου, ώστε να «καταφέρνω» τους αντιπάλους. Έχω παίξει εναντίον της TSM και έχω νικήσει τον Wildturtle και τον Doublelift (CLG) δύο φορές. Πισεύω πως και με τον Piglet, δεν έχει καμία διαφορά. Ο Wildturtle και ο Doublelift είναι καθιερωμένα ονόματα. Ο Piglet μπορείτε να πείτε οτι είναι καλύτερος, επειδή είναι παγκόσμιος πρωταθλητής. Έχω δεί πως παίζει, νομίζω πως θα τα πάω καλά. Μπορεί και να τον νικήσω».

Πιστεύετε πως η Team Liquid θα πάρει εκδίκηση από την Team SoloMid ή θα δούμε να επαναλαμβάνεται η μάχη της 4ης εβδομάδας; Μείνετε κοντά μας για περισσότερα νέα και δείτε απόψε το παιχνίδι στο παρακάτω livestream.

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags
,

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο