Τι έγινε στους τελικούς EU και NA LCS

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί Ευρώπης και Αμερικής στο LCS Spring Split.

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί Ευρώπης και Αμερικής στο LCS Spring Split.

Οι SK συνάντησαν τους H2K και οι Team Impulse με τους Team Liquid για την τρίτη θέση σε Ευρώπη και Αμερική αντίστοιχα το Σάββατο. Την Κυριακή είχαμε τους μεγάλους τελικούς των Fnatic με τους Unicorns of Love και των TSM με τους Cloud9.

Ένα κλασσικό derby για την Βόρεια Αμερική ενώ από την άλλη είχαμε δυο εκπλήξεις, από την μία οι Fnatic που λόγω της αλλαγής σχεδόν όλου του roster, στην αρχή της season ελάχιστοι περίμεναν πως θα είναι πρωταγωνιστές και από την άλλη οι νεοφώτιστοι Unicorns of Love που με όπλο τα ανορθόδοξα picks ξάφνιασαν τους αντιπάλους και φέραν νέο αέρα στο LCS.

EU

Αγώνες για την τρίτη θέση:

Στους μικρούς τελικούς η αρνητική έκπληξη οι SK συνέχισαν τις αρνητικές επιδόσεις και χάσανε την τρίτη θέση από τους επίσης νεοφώτιστους H2K σε παιχνίδια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Μετά από μια εκπληκτική season απογοήτευσαν στα playoffs.

Ο μικρός τελικός του NA LCS δεν χωράει κριτική μιας και 5 βαρετά παιχνίδια έκριναν την τρίτη θέση που για την ιστορία κατέκτησε η Team Liquid.

NA

Αγώνες για την πρώτη θέση

Την Κυριακή έγιναν οι αγώνες που θα έκριναν τον πρωταθλητή. Τα φαβορί ξεκάθαρα Fnatic και TSM.

Στους τελικούς του NA LCS παρά το γεγονός πως το πρώτο παιχνίδι πήγε στους Cloud9, οι TSM ήταν ισοπεδωτικοί από το δεύτερο παιχνίδι και μετά. Το 3-1 ήταν το φυσικό επακόλουθο αναλογικά με την παρουσία κάθε ομάδας στο φαράγγι των επικαλεστών.

Στους τελικούς της Ευρώπης ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Η σταχτοπούτα των τελικών, η ομάδα των Unicorns of Love, αιφνιδίασε τους Fnatic και με ένα pick που θα συζητηθεί πολύ (Varus mid) κέρδισε το πρώτο game. Τα παιχνίδια που ακολούθησαν, ήταν συγκλονιστικά και αμφίρροπα. Όταν οι UoL κέρδισαν το 4ο game, ήμασταν προ των πυλών μιας τεράστιας έκπληξης η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Οι Fnatic στο 5ο game έπιασαν πολύ καλή απόδοση και τελικά στέφθηκαν πρωταθλητές!

 

Για την ιστορία, ο «δικός» μας Forg1ven πριν τον αγώνα των SK για την τρίτη θέση παρέλαβε από τα χέρια του Quickshot, το βραβείο του MPV του EU LCS Spring split 2015

forgiven MVP

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983