Συνέντευξη με τον Axel

O Alex είναι ένα εικοσιτριάχρονος YouTuber από την Ουκρανία, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια μένει στην Κύπρο.

10606482_700147566732716_1953460407658102543_n
O Alex είναι ένα εικοσιτριάχρονος YouTuber από την Ουκρανία, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια μένει στην Κύπρο. Ο αυθορμητισμός του και το χιούμορ του τον χαρακτηρίζουν στα βίντεο του. Ο Alex έχει καταφέρει να φτάσει τον κανάλι του σε ένα πολύ καλό επίπεδο, για τα Ελληνικά δεδομένα. Επίσης κάνει και Livestream στο Twitch με μεγάλη επιτυχία!

  • Πως ξεκίνησες το κανάλι στο YouTube;

AlexΞεκίνησα το YouTube λόγο των Call of Duty βίντεο. Έβλεπα των άλλων, που έκαναν βίντεο, και ήθελα και εγώ. Μόλις βγήκε το Call of Duty: Modern Warfare 2 άρχισα να ασχολούμαι, αλλά όταν βγήκε το Call of Duty: Black Ops άρχισα να ανεβάζω βίντεο, κυρίως λόγο του theater mode, γιατί δεν είχα capture card.

  • Τι είναι για εσένα τα video games;

Alex  “Τα video games για εμένα είναι διασκέδαση και κάτι που μπορώ να κάνω για να περάσω ωραία το χρόνο μου

  • Το αγαπημένο σου video game για το 2014;

Alex Το GTA V για next-gen κονσόλες. Είναι το παιχνίδι που χαίρομαι να παίζω πιο πολύ!”

  • Η καλύτερη στιγμή για το κανάλι σου;

AlexΗ καλύτερη στιγμή για το κανάλι ήταν όταν πήρα το Elgato HD capture card και μπορούσα να κάνω record δικά μου βίντεο σε HD.”

  • Τα Livestream στο Twitch πάνε πολύ καλά… τι πιστεύεις θα το πάρεις το partnership;

Alex “ Μακάρι να συνεχίστει έτσι. Κοίτα είναι και ανάλογα τι παιχνίδι θα παίξω. Για παράδειγμα δεν θα έρθουν τόσα πολλά άτομα όταν παίζω Call of Duty, όπως όταν παίζω GTA και Minecraft. Aν και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο μεν, σημαντικό ρόλο παίζει και στο τι θέλω να παίξω εγώ. Άμα συνεχίσω έτσι πιστεύω ότι θα το πάρω το partnership.”

1008224_10203076750909343_1072568268_o

  • Περίμενες ποτέ ότι το κανάλι σου θα έπαιρνε τέτοια διάσταση;

Alex “ Είναι συνηθισμένη ερώτηση… Όταν ξεκινάς δεν περιμένεις να φτάσεις 10k subscribers, αλλά όταν βγάζεις βίντεο και βλέπεις 1k, 2k, 3k subscribers λες ότι κάποια στιγμή θα φτάσω τα 10k. Μπορεί όχι αυτόν το χρόνο , ούτε τον επόμενο αλλά τον μεθεπόμενο. Τώρα άμα μου πεις για 100k μπορεί σε 50 χρόνια με στατιστική βάση να γίνει.”

  • Τι βλέψεις έχεις για το κανάλι σου στο μέλλον;

Alex “ Ήδη έχω αρχίσει και κάνω πράγματα. Δεν θέλω να μείνει στο Minecraft και το Call of Duty το κανάλι. Θέλω να πάει παρακάτω με κάποια playthroughs, random minigames και indie games.”

  • Κάποια συμβουλή σε νέα άτομα που ξεκινάνε στο YouTube;

Alex “Πάντα έλεγα όταν αρχιζεις στο YouTube μην αρχίζεις να ξοδεύεις τα λεφτά σου στο να αγοράσεις τέλεια κάμερα, τέλειο υπολογιστή και ξεκίνα με απλά πράγματα. Εγώ έχω μικρόφωνο των 5 ευρώ. Αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις είναι το να πρωτοτυπείς. Ολοι έχουμε κάτι μέσα μας που θα μας ξεχωρίζει.”

Εμείς σαν GameSpace.gr ευχόμαστε στον Alex ότι καλύτερο για αυτόν και το κανάλι του, και τον ευχαριστούμε για την συνεργασία.