Το H1Z1 είναι στο Steam Early Access!

Οπαδοί των παιχνιδιών zombie ετοιμαστείτε το H1Z1 έφτασε! Το Η1Ζ1 θα μπει στην φάση του Early Access στο steam σε λίγες μέρες. Σύμφωνα με την SOE δεν γνωρίζουν πόσο καιρό θα μείνει το παιχνίδι στο Early Access, διότι δεν θέλουν βιαστούν με το τελείωμα του development του παιχνιδιού, αλλά να βεβαιωθούν ότι οι παίχτες θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Το Η1Ζ1 θα αναπτύσσεται κατά την διάρκεια της Early Access φάσης. Οι παίχτες θα μπορούν να περιμένουν αρκετά όταν ολοκληρωθεί το παιχνίδι όπως στρατιωτικό εξοπλισμό, μεγάλη ποικιλία στην επιλογή οχημάτων και όπλων, γυναικεία επιλογή χαρακτήρα, και πολλά ακόμα. Όπως λέει […]

Platforms
 

Οπαδοί των παιχνιδιών zombie ετοιμαστείτε το H1Z1 έφτασε!

H1Z1

Το Η1Ζ1 θα μπει στην φάση του Early Access στο steam σε λίγες μέρες. Σύμφωνα με την SOE δεν γνωρίζουν πόσο καιρό θα μείνει το παιχνίδι στο Early Access, διότι δεν θέλουν βιαστούν με το τελείωμα του development του παιχνιδιού, αλλά να βεβαιωθούν ότι οι παίχτες θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Το Η1Ζ1 θα αναπτύσσεται κατά την διάρκεια της Early Access φάσης. Οι παίχτες θα μπορούν να περιμένουν αρκετά όταν ολοκληρωθεί το παιχνίδι όπως στρατιωτικό εξοπλισμό, μεγάλη ποικιλία στην επιλογή οχημάτων και όπλων, γυναικεία επιλογή χαρακτήρα, και πολλά ακόμα.

Όπως λέει η SOE αρχικά διαθέσιμο ως Steam Early Access όπου θα έχει προαιρετικές αγορές in-game με πραγματικά χρήματα, και αργότερα στην κυκλοφορία του θα είναι δωρεάν.
To Η1Ζ1 μπορείτε να το βρείτε στο steam εδώ.

 

Περισσότερα νέα για το H1Z1