Στους Different Dimension το 5ο Πανελλήνιο των inSpot

Το Σαββατοκύριακο βρεθήκαμε στο inSpot Πανόρμου για να δούμε από κοντά τους τελικούς του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος League of Legends by inSpot.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το Σαββατοκύριακο βρεθήκαμε στο inSpot Πανόρμου για να δούμε από κοντά τους τελικούς του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος League of Legends by inSpot.

Πολύς κόσμος βρέθηκε από νωρίς στο κατάστημα για να δει από κοντά και να συνομιλήσει με τους παίκτες που απάρτιζαν τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας!

DDtour

Μετά από τους τέσσερις προκριματικούς 8 ομάδες πήραν το εισιτήριο για τα τελικά:

 • Different Dimension
 • OnTop
 • Void Gaming
 • Wipe Your Smile
 • Metal Edge Gaming
 • Zoumeroi
 • Demolition falcons
 • No Hate Boys

Φαβορί για να περάσουν στην επόμενη φάση ήταν τα μεγαθήρια της Ελληνικής σκηνής Different Dimension – Void Gaming και OnTop. Το μεγάλο στοίχημα για τις υπόλοιπες ομάδες ήταν το ποια θα πλασαριζόταν στην τετράδα.

No Hate Boys και Demolition Falcons μετά την κλήρωση βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο με Void Gaming και OnTop και οι πιθανότητες να περάσουν ήταν αρκετά περιορισμένες. Στον όμιλο αυτό δεν έγινε καμία έκπληξη και τα δυο φαβορί πέρασαν στους τελικούς της Κυριακής.

Στον άλλο όμιλο, τον όμιλο των Different Dimension, θεωρητικά (και πρακτικά) οι DD είχαν την μία (πρώτη) θέση στον τελικό και οι άλλες 3 ομάδες θα έδιναν μάχη μέχρις εσχάτων για την δεύτερη θέση. Εκ των αποτελεσμάτων αποδείχθηκε πως οι Wipe Your Smile ήταν η καλύτερη από τις υπόλοιπες και για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα 2 τουρνουά που έχει λάβει μέρος πλασαρίστηκε στην κορυφαία τετράδα της Ελλάδας!

VGtour

Φτάνουμε λοιπόν στους τελικούς της Κυριακής. Στους ημιτελικούς τα ζευγάρια ήταν τα εξής:

 • Different Dimension Vs OnTop
 • Void Gaming Vs Wipe Your Smile

Οι πιθανότητες λέγανε πως θα έχουμε έναν τελικό μεταξύ Different Dimension με Void Gaming. Αυτό και έγινε και μάλιστα με 2-0 και οι δύο ημιτελικοί.

ontoptour

Στον τελικό οι Void Gaming δεν κατάφεραν να αντισταθούν στους Different Dimension και οι τελευταίοι πήραν τη νίκη με 3-0.

Η κατάταξη των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων στο 5ο Πανελλήνιο League of Legends by inSpot είναι η εξής:

 1. Different Dimension  –  €2.500 + €15.000 υποτροφίες
 2. Void Gaming  –  €1.000
 3. OnTop  –  €500
 4. Wipe Your Smile  –  5X Razer Mousepads

Με την ευχή να δούμε περισσότερα major gaming tournaments στην Ελλάδα και με ακόμα μεγαλύτερα έπαθλα, θα κλείσουμε το άρθρο με ένα fact του τουρνουά: οι Different Dimension σε όλη την τελική φάση του τουρνουά, όχι μόνο δεν έχασαν ούτε έναν αγώνα αλλά δεν έχασαν ούτε inhibitor.

WYStour

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983