Τι θα δούμε το 2015 στο League of Legends

Τι μας ετοιμάζει η Riot για το 2015; Tι μας επιφυλάσσει άραγε η Riot για το 2015; Ας δούμε κάποια πράγματα που έχουν ήδη δρομολογηθεί και θα τα δούμε μέσα στην νέα χρονιά. Reworks, νέοι champions και skins, τρόποι ώστε να βελτιωθεί η κοινότητα του αγαπημένου μας παιχνιδιού, είναι κάποιες από τις αλλαγές. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά. Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από τον PBE Server. Έχουμε αρκετό καιρό να δούμε κάποια αλλαγή αλλά σύμφωνα με το tweet του Riot Feithen, από τις 5 Ιανουαρίου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος updates στον PBE. Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Jan 5th is the target!» Reworks Ξεκινάμε με τον Poppy. H […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Τι μας ετοιμάζει η Riot για το 2015; Tι μας επιφυλάσσει άραγε η Riot για το 2015;

Ας δούμε κάποια πράγματα που έχουν ήδη δρομολογηθεί και θα τα δούμε μέσα στην νέα χρονιά. Reworks, νέοι champions και skins, τρόποι ώστε να βελτιωθεί η κοινότητα του αγαπημένου μας παιχνιδιού, είναι κάποιες από τις αλλαγές. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από τον PBE Server. Έχουμε αρκετό καιρό να δούμε κάποια αλλαγή αλλά σύμφωνα με το tweet του Riot Feithen, από τις 5 Ιανουαρίου, ξεκινάει ένας νέος κύκλος updates στον PBE. Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Jan 5th is the target!»

Reworks

Poppy-Rework-Banner1

Ξεκινάμε με τον Poppy. H Poppy είναι πρώτη στη λίστα ενημέρωσης του παιχνιδιού και είναι πιθανό να έχει υψηλή προτεραιότητα στην Rework team αυτή τη στιγμή. O Morello έχει δηλώσει ότι η Poppy είναι σε δεινή θέση και χρειάζεται ένα πλήρες rework.

Poppy-Concept

Αυτό που περιμένουμε για την Poppy είναι ένα Visual Update και έναν πλήρη επανασχεδιασμό των Spell της.

Fiora-Rework-Banner

To Rework στην Fiora είναι κάτι το οποίο η Riot το επεξεργάζεται εδώ και πολύ καιρό. Όμως η Fiora δεν είναι στις προτεραιότητες της Riot και δεν ξέρουμε αν σίγουρα θα δούμε το rework να παίρνει σάρκα και οστά, αλλά σίγουρα είναι ένας ευσεβείς πόθος.

Ο Guinsoo έχει ξεκινήσει μία συζήτηση γύρω από το rework της Fiora. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Warwick-Rework-banner

Ο ZenonTheStoic είχε ανακοινώσει μέσω post στο reddit  ότι η Riot επεξεργάζεται το rework στον Warwick. Στο Patch 4.20 είδαμε πως περίπου θα κινείται ο νέος Warwick. Αξίζει να πούμε ότι με τις Pre-Season αλλαγές, ο Warwick ξαφνικά έγινε ο jungler με το μεγαλύτερο Pick Rate. Και αυτό γιατί έχει μεγάλο sastain μέσα στην ζούγκλα λόγω του lifesteal. Έτσι η Riot αποφάσισε να κάνει κάποια nerf ώστε να τον κάνει πιο ισορροπημένο.

Tristana-Update-Banner

Η Tristana είναι ένας Champion ο οποίος μπορεί να είναι 5 ετών πλέον, αλλά ακόμα βρίσκεται στην σημερινή Meta. Πιθανών θα δούμε ένα Texture Update και αλλαγές στα Spells της. Επίσης μάλλον θα δούμε κάποια fix, διότι υπάρχουν αρκετά bugs στα spell της. Όπως το ότι εξαφανίζεται από την οθόνη με το Jump της ή ότι η Ultimate της πετάει τον αντίπαλο αρκετά πιο μακριά από το προεπιλεγμένο range της. Πολλοί από εμάς έχουμε γίνει μάρτυρες τέτοιων bugs.

Νέοι Champions

Ao Shin

Ao-Shin-Banner

O πολυπόθητος από πολλούς και γνωστός Ao Shin, ο οποίος έχει βγει στην δημοσιότητα από το 2013, είναι ένας στόχος της Riot. Ίσως το 2015 να είναι το έτος στο οποίο θα τον δούμε στον PBE αλλά και στους Live Servers.

Ao-Shin-Sketches

 

Ultimate-Skin-Banner-2

To 2014 πέρασε χωρίς Ultimate Skin και ίσως να ήταν μια καλή απόφαση. Γιατί; Η DJ Sona ακούστηκε ότι θα ήταν το Ultimate Skin της χρονιάς.  Όμως η πλειοψηφία των μελών της κοινότητας αντέδρασε αρνητικά. Σίγουρα η Riot θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει αυτό το skin, αλλά μάλλον εισακούστηκαν οι αρνητικές απόψεις της κοινότητας, διατηρώντας πάντα επιφυλάξεις.

 Ως εναλλακτικές επιλογές έχουν ακουστεί η Lux και ο Xearath. Και εδώ υπάρχουν επιφυλάξεις. Ίσως το DJ Sona να μετατραπεί σε Legendary Skin.

New-Tribunal-Banner

Θεωρούμε δεδομένο ότι θα υπάρχουν αλλαγές. Η Riot φαίνεται να θέλει να καταπολεμήσει τα προβλήματα που δημιουργούνται στην κοινότητα από μερίδα παικτών. Δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτό το θέμα, αλλά σίγουρα θα σας κρατάμε ενήμερους για την οποιαδήποτε αλλαγή.

Περισσότερα νέα για το League of Legends