Η COUGAR ανακοίνωσε το 500Κ Gaming Keyboard

H COUGAR, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του COUGAR 500K Gaming πληκτρολογίου.

H COUGAR, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του COUGAR 500K Gaming πληκτρολογίου.Το 500K είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη της COUGAR στα περιφερειακά του gaming. Κύριος στόχος του είναι οι παίκτες οι οποίοι -είτε λόγω συνήθειας είτε λόγω επιθυμίας- να προτιμούν να χρησιμοποιούν πληκτρολόγια μεμβράνης, χωρίς αυτό να τους φέρνει σε κατώτερη θέση από αυτούς που χρησιμοποιούν μηχανικά πληκτρολόγια. Το 500K είναι ένα πληκτρολόγιο, το οποίο μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο με μεγάλη ευκολία.

Στα χαρακτηριστικά και στην λειτουργικότητα, το 500K είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο μεμβράνης που κυκλοφορεί αυτή την εποχή. Για αρχή, είναι ένα Ν-Key Rollover πληκτρολόγιο μεμβράνης, το οποίο υπερτερεί από όλα τα μη-NKRO και ανταγωνίζεται άμεσα τα κορυφαία μηχανικά πληκτρολόγια. Μικραίνοντας το χάσμα μεταξύ της μεμβράνης και των μηχανικών πληκτρολογίων, το 500K περιλαμβάνει επίσης ένα σύνολο gaming χαρακτηριστικών. Εκτός από τα τυπικά πλήκτρα του πληκτρολογίου, περιλαμβάνει 6 πλήρως παραμετροποιήσιμα G πλήκτρα,  ελέγχο του φωτισμού, το Windows πλήκτρο κλειδώματος και λειτουργίες πολυμέσων. Περιλαμβάνει επίσης ένα αποσπώμενο στήριγμα παλάμης αυξάνοντας έτσι την άνεση στο χειρισμό των FPS παιχνιδιών.

37b

Επίσης υπάρχει και το COUGAR UIX. Ένα λογισμικό που παρέχεται δωρεάν για όλα τα συμβατά προϊόντα COUGAR το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόσουν τις συσκευές τους.

37a