Το Musical του Saints Row

«Διάβολε…περνάς στην επόμενη φάση»

«Διάβολεπερνάς στην επόμενη φάση»

Saints_Row__Gat_Out_Of_Hell_67016

Τι χρειάζεται να σκεφτούν πια οι Volition και High Voltage Software για να τραβήξουν το ενδιαφέρον των gamers;  Μα φυσικά, τον διάβολο να κάνει μιούζικαλ! Η Deep Silver, μας έδωσε, λοιπόν, το πρώτο musical trailer του standalone expansion του Saints Row IV.

Οι Developers, λοιπόν,  αποφάσισαν να παρουσιάσουν με πρωτοποριακό τρόπο το νέο τους game, βάζοντας τον Johnny Gat και την Kinzie Kensington να ταξιδέψουν στην κόλαση. Και οι δύο τους, θα είναι playable χαρακτήρες. Στόχος τους είναι να ελευθερώσουν τον αρχηγό των Αγίων, τον οποίο έχει αιχμαλωτίσει ο διάβολος. Στην περιπέτειά τους θα συναντηθούν με πολλούς ηττημένους εχθρούς, αλλά και με πρώην Αγίους.

Στο Gat Out Of Hell, οι χαρακτήρες πέρα από τις υπερφυσικές δυνάμεις που είχαν στο Saints Row IV, θα αποκτήσουν μία ακόμη ικανότητα που λέγεται » ανύψωση του Αγγέλου» όπου θα τους επιτρέπει να βγάλουν φτερά και να πετάξουν. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα Saints Row παιχνίδια, δεν θα υπάρχει δυνατότητα να κάνετε customize τους χαρακτήρες. Παρ’ όλα αυτά, όσο αφορά το main story του παιχνιδιού, για να σας γίνει διαθέσιμο, θα πρέπει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να γεμίσετε τον υπάρχοντα μετρητή, ο οποίος θα ονομάζεται «Satan’s Wrath Meter». Όσα πιο πολλά side missions εκπληρώνετε, τόσο πιο πολύ γεμίζει ο μετρητής και σας επιτρέπει να προχωρήσετε στο story. Τέλος, θα μπορείτε να κινηθείτε ανάμεσα σε 5 περιοχές του New Hades, τις Shantytown, Barrens, Downtown, Forge, και Den.

Το Gat Out Of Hell θα είναι ένα third person shooter με Open World στοιχεία στο gameplay του, ένα standalone expansion, δηλαδή δεν θα χρειάζεστε να κατέχετε το Saints Row IV.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι  στις 23 Ιανουαρίου 2015 για Pc, Ps3, Ps4, X360 και XONE.

Δείτε το musical trailer:

Περισσότερα νέα για το Saints Row IV