Νέο gameplay video του Batman: Arkham Knight

Εισβολή στις εγκαταστάσεις της Ace Chemicals, Μέρος 1.

Εισβολή στις εγκαταστάσεις της Ace Chemicals, Μέρος 1.

ArkhamKnight01

Η εταιρεία Rocksteady Studios μας έδωσε ένα νέο trailer για τον ερχόμενο τίτλο της, όπου βλέπουμε τον «Σκοτεινό Ιππότη»  να εισχωρεί στις εγκαταστάσεις της Ace Chemicals, για να σώσει τους εργάτες του εργοστασίου, αλλά και για να αποτρέψει τα σχέδια του » Ιππότη της Άρκαμ» και του Scarecrow.

Στο νέο trailer, βλέπετε νέα, εξελιγμένα χαρακτηριστικά στο gameplay της σειράς Batman: Arkham, όπως η νέα επιλογή «Fear Takedown», όπου ο Batman μπορεί να εξοντώσει μέχρι και τρεις εχθρούς ταυτόχρονα, εφόσον βέβαια είναι απαρατήρητος. Επίσης, πέρα από αναβαθμίσεις στο combat system του Batman, στο νέο τίτλο θα είναι διαθέσιμο προς χρήση το Batmobile, όπου θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για να διανύσετε μακρινές αποστάσεις, είτε σαν ένα ισχυρό όπλο ενάντια στους εχθρούς σας. Τέλος, τα video, σχετικά με την εισβολή στις εγκαταστάσεις του Ace Chemicals, θα ολοκληρωθούν στα τρία trailer, επομένως θα περιμένουμε από την Rocksteady άλλα δύο gameplay videos.

Το Batman: Arkham Knight παίρνει μέρος ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του Arkham City. Ο Batman βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα νέο εχθρό, του οποίου η ταυτότητα είναι μυστική, και κυκλοφορεί με το όνομα «Arkham Knight». Ο Arkham Knight είναι ένας νέος ήρωας στο DC Universe, ο οποίος δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το νέο παιχνίδι, από την Rocksteady. Ο Arkham Knight, παρουσιάζεται μέσα από τα video σαν ένας πιο εξοπλισμένος, μεταλλικός Batman, με το γράμμα «A» στο στήθος του, συμβολίζοντας έτσι το Άσυλο της Άρκαμ. Όπως καταλαβαίνετε στο νέο τίτλο αναμένεται να δούμε «Ιππότες» να παλεύουν, και νικητής μπορεί να υπάρξει μόνο ένας. Πέρα από τον Arkham Knight, άλλοι εχθροί του Batman που θα βρίσκονται στο παιχνίδι θα είναι ο Scarecrow, ο Penguin, ο Two-Face, ο Riddler και η Harley Quinn.

To Batman: Arkham Knight θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου 2015 για PC, PS4 και Xbox One.

 Δείτε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Batman: Arkham Knight