Οι Different Dimension υπογράφουν συμβόλαια με την inSpot

Η Παρασκευή 14 Νοεμβρίου ήταν μια μεγάλη ημέρα για την Different Dimension

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Παρασκευή 14 Νοεμβρίου ήταν μια μεγάλη ημέρα για την Different Dimension, αλλά και για το Ελληνικό gaming! Η καλύτερη ομάδα League of Legends της χώρας υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο με την inSpot!

Ο κόσμος είχε αρχίσει να μαζεύεται από νωρίς στο inSpot Ροτόντας, όπου τους περίμεναν οι Warrior Lady, Dom1nant και WildPanda από την Different Dimension, καθώς και δώρα από Razer και AnimeHouse.gr. Επίσης στον χώρο υπήρχε ο Moo, επίσημος Έλληνας caster του ESL, για να περιγράψει τους αγώνες της ομάδας για το Ελληνικό Go4LoL Monthly και το ESL Euro Series Winter 2014.

Η παρουσίαση της ομάδας ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00, στο ενδιάμεσο από τις δυο αγωνιστικές υποχρεώσεις. To κοινό γέμισε το inSpot Ροτόντας και άκουσε τον αρχηγό της ομάδας, Warrior Lady, να μιλάει για το πως ξεκίνησε η ομάδα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και για τα μελλοντικά τους σχέδια, που περιλαμβάνουν τη μάχη για είσοδο στο LCS. Αργότερα το λόγο πήραν οι Dom1nant και WildPanda για να μιλήσουν για την ιστορία τους στο gaming.

Μετά το τέλος της παρουσίασης, ακολούθησαν κληρώσεις δώρων και το κοινό παρακολούθησε έναν από τους συναρπαστικότερους αγώνες Ελληνικής ομάδας, αυτόν ανάμεσα σε Different Dimension και eSuba.intel! Οι Έλληνες βρέθηκαν πίσω στο παιχνίδι, αλλά κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και να πάρουν την πολύτιμη νίκη που μπορεί να τους δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση!

 

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends