Νέο σύστημα LeaverBuster για την Riot

Σε αναβάθμιση του συστήματος LeaverBuster προχώρησε η Riot σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Riot Lyte

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Σε αναβάθμιση του συστήματος LeaverBuster προχώρησε η Riot σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Riot Lyte. Τo LeaverBuster είναι το σύστημα όπου χρησιμοποιεί η Riot για την καταστολή των AFKs και Leavers ανά παιχνίδι. Με την αναβάθμιση αυτή προσθέτουν κάτι τελείως καινούργιο ως τιμωρία στους παίκτες όπου συχνά θα εγκατέλειπαν ένα παιχνίδι.

bbviahri-banner_1

Σύμφωνα με τον Riot Lyte οι παίκτες όπου συχνά πήγαιναν AFK κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ή το εγκατέλειπαν, θα μπαίνουν πλέον σε Low-Priority matchmaking για έναν συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών. Αρχικά όταν ένας παίκτης εγκαταλείπει ένα παιχνίδι για πρώτη φορά θα του εμφανίζεται ένα μήνυμα (Παρόμοιο με την προειδοποίηση για παραπτώματα «Verbal Abuse») όπου θα του εξηγεί ότι δεν είναι σωστό να εγκαταλείπει παιχνίδια και θα ήταν συνετό να μην ακολουθήσει την ίδια τακτική στο μέλλον, αν όμως ο παίκτης αυτός συνέχει να εγκαταλείπει παιχνίδια τότε έρχεται το νέο σύστημα του Low-Priority Matchmaking. Αυτό με την σειρά του θέτει τον παίκτη σε low priority queue, με αποτέλεσμα ο παίκτης αυτός να περιμένει 5,10 ή μέχρι και 20 λεπτά περισσότερα λεπτά για να βρει ένα παιχνίδι.

Σε περίπτωση που ένας παίκτης με Low-priority μπει σε κάποιο Premade Group τότε αυτόματα όλο το Group μπαίνει σε Low-Priority για το συγκεκριμένο matchmaking.

Τέλος για αυτούς όπου δεν θα δείξουν σημάδια βελτίωσης ούτε με την μέθοδο αυτή, ο γνωστός Rioter «Δικαστής» Lyte εγγυάται ότι θα υπάρξουν μέχρι και Permanent Bans.

Δείτε όλη την ανακοίνωση της Riot εδώ

Περισσότερα νέα για το League of Legends