Η GameSpace CS:GO team, στους ομίλους του SEEC!

Το Gamespace.gr ως γνωστόν απαρτίζεται από gamers με μεράκι που δεν θα μπορούσαν να είναι απόντες από την Ελληνική e-gaming σκηνή! Μετά από τις Gamespace White (LoL), Gamespace Black (LoL), GamespaceEU (Smite), δημιουργήθηκε και μια ομάδα Counter Strike! Όπως όλες οι ομάδες του Gamespace.gr, έτσι και η ομάδα του CS:GO στόχο έχει να πρωταγωνιστήσει στην Ελληνική -και όχι μόνο- σκηνή.  Μετά την κατάληψη της πρώτης θέσης στα δεύτερα qualifiers για την Ελλάδα, ήρθε η δεύτερη θέση (Την πρώτη την πήραν οι Delinquent Habits μιας και ήταν στο winner bracket) στα National Finals με την οποία η ομάδα του Gamespace.gr προκρίνεται στη φάση των ομίλων. Στη […]

Το Gamespace.gr ως γνωστόν απαρτίζεται από gamers με μεράκι που δεν θα μπορούσαν να είναι απόντες από την Ελληνική e-gaming σκηνή!

gamespacecsgo

Μετά από τις Gamespace White (LoL), Gamespace Black (LoL), GamespaceEU (Smite), δημιουργήθηκε και μια ομάδα Counter Strike!

Όπως όλες οι ομάδες του Gamespace.gr, έτσι και η ομάδα του CS:GO στόχο έχει να πρωταγωνιστήσει στην Ελληνική -και όχι μόνο- σκηνή.  Μετά την κατάληψη της πρώτης θέσης στα δεύτερα qualifiers για την Ελλάδα, ήρθε η δεύτερη θέση (Την πρώτη την πήραν οι Delinquent Habits μιας και ήταν στο winner bracket) στα National Finals με την οποία η ομάδα του Gamespace.gr προκρίνεται στη φάση των ομίλων. Στη φάση αυτή θα βρεθούν 16 ομάδες από τις παρακάτω χώρες: Τουρκία (2), Ελλάδα και Κύπρος (2) , Βουλγαρία (2) , Ρουμανία (3), Αδριατική Λίγκα (4), Ουγγαρία (3).

Από εκεί οι 8 καλύτερες ομάδες θα περάσουν στα τελικά Play – Offs.

Το roster της ομάδας του GameSpace απαρτίζεται από τους παρακάτω παίκτες:

 Άκης “AkoR” Τομπουλίδης
 Αποστόλης “god” Παπαδόπουλος
 Γιώργος “nomAkk” Χατζηβακαλέλης
 Δημήτρης “Bong” Ιωαννίδης
 Γιάννης “JS” Σιδερίδης
 Στέργιος “sergey” Τοχμαχίδης (sub)

Ευχή μας είναι να δούμε και τις δυο Ελληνικές ομάδες στα Play – offs και γιατί όχι, μία από τις δύο στο ψηλότερο σκαλί της νοτιοανατολικής Ευρώπης!

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive

Gamer since: 1983