Στατιστικά ηρώων για το παγκόσμιο που μόλις τελείωσε

Ο Alistar έχει 100% pick + ban rate, ο Rengar 89% win rate και ο Dr Mundo 0% win rate στα 7 παιχνίδια που επιλέχθηκε για το top lane. Βρήκαμε στο onGamers.com μια πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα στατιστικών στην οποία φαίνονται τα pick και bans για κάθε χαρακτήρα στους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος League of Legends καθώς και άλλα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για όσους από εμάς ασχολούμαστε με στατιστικά. Στην αρχή της εικόνας είναι οι 4 επικρατέστεροι ήρωες για κάθε θέση και στη συνέχεια είναι τα στατιστικά όλων των ηρώων. Εντύπωση κάνει πως χρησιμοποιήθηκαν μόλις 57 από τους 118 ήρωες που […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Alistar έχει 100% pick + ban rate, ο Rengar 89% win rate και ο Dr Mundo 0% win rate στα 7 παιχνίδια που επιλέχθηκε για το top lane.

Βρήκαμε στο onGamers.com μια πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα στατιστικών στην οποία φαίνονται τα pick και bans για κάθε χαρακτήρα στους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος League of Legends καθώς και άλλα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για όσους από εμάς ασχολούμαστε με στατιστικά.

Στην αρχή της εικόνας είναι οι 4 επικρατέστεροι ήρωες για κάθε θέση και στη συνέχεια είναι τα στατιστικά όλων των ηρώων.

Εντύπωση κάνει πως χρησιμοποιήθηκαν μόλις 57 από τους 118 ήρωες που είχαν στη διάθεσή τους οι διαγωνιζόμενοι.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό είναι το damage per minute σε αντίπαλους ήρωες από τον Corki που είναι 1ος στη σχετική βαθμολογία.

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω…  Δείτε τα στατιστικά και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983