Τρεις παίκτες αποχωρούν από την ομάδα των LMQ

H ομάδα των LMQ ανακοίνωσε την αποχώρηση των Vasilii, ackerman και NoName. Διαπραγματεύσεις γίνονται για την παραμονή ή όχι του Mor. Μιλώντας στο onGamers, ο manager των LMQ, αποκάλυψε πως οι Zhou ‘NoName’ Qi-Lin, Li ‘Vasilii’ Wei-Jun και Xiao ‘ackerman’ Wang αποχώρησαν οικειοθελώς από την ομάδα. Μετά τα τελικά του Season 3 World Championship το 2013, ο ackerman συμφώνησε να αγωνιστεί για ένα χρόνο στη Βόρεια Αμερική με τους LMQ. Παρά τις προσπάθειες της ομάδας να τον κρατήσει στο roster της, εκείνος αποφάσισε να επιστρέψει στην Κίνα. Όπως δήλωσε, του έλειψαν οι δικοί του άνθρωποι κατά την παραμονή του στο Los Angeles. […]

H ομάδα των LMQ ανακοίνωσε την αποχώρηση των Vasilii, ackerman και NoName. Διαπραγματεύσεις γίνονται για την παραμονή ή όχι του Mor.

gs-lmq

Μιλώντας στο onGamers, ο manager των LMQ, αποκάλυψε πως οι Zhou ‘NoName’ Qi-Lin, Li ‘Vasilii’ Wei-Jun και Xiao ‘ackerman’ Wang αποχώρησαν οικειοθελώς από την ομάδα.

Μετά τα τελικά του Season 3 World Championship το 2013, ο ackerman συμφώνησε να αγωνιστεί για ένα χρόνο στη Βόρεια Αμερική με τους LMQ. Παρά τις προσπάθειες της ομάδας να τον κρατήσει στο roster της, εκείνος αποφάσισε να επιστρέψει στην Κίνα. Όπως δήλωσε, του έλειψαν οι δικοί του άνθρωποι κατά την παραμονή του στο Los Angeles.

Ο αρχηγός της ομάδας NoName, αποσύρεται από την ενεργό δράση και θα ασχοληθεί με το League of Legends από άλλο πόστο.

Τέλος, ο Vasili ψάχνει νέα ομάδα στο πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο mid laner της ομάδας Yu ‘XiaoWeiXiao’ Xian συμφώνησε να μείνει μέχρι το τέλος της επόμενης season και γίνονται διαπραγματεύσεις με τον Zhang ‘Mor’ Hong-Wei support της ομάδας. 

Ο General manager των LMQ, Alex Gu δήλωσε τα εξής: ‘ Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που ήθελε να δει κάποιον από τους παίκτες να φεύγει από την ομάδα, αλλά οι τελικές αποφάσεις είναι δικιές τους. Τους εύχομαι τα καλύτερα σε ότι κι αν ασχοληθούν στο μέλλον ‘ .

Με τόσες αλλαγές στο roster σίγουρα θα είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα στο νέο LCS και ίσως καταφέρει να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις του Αμερικάνικου πρωταθλήματος.

Gamer since: 1983