Η DeepCool ανακοίνωσε το Pangu SW-RD

H DeepCool ανακοίνωσε το Pangu SW-RD ATX Mid-tower Φτιαγμένο από κόκκινο και μαύρο χρώμα, με έναν σχεδιασμό που δεν είναι ιδιαίτερα νέος, το Pangu SW-RD έχει πρόσθετα πολύχρωμα LED, με τη μορφή των δύο λωρίδων RGB, ένα τροφοδοτικό που συνδέεται σε ένα βύσμα 4-pin Molex, και ένα pod ελέγχου που σας επιτρέπει να επιλέξετε τα χρώματα φωτισμού. Το κουτί εσωτερικά είναι μαύρο ματ, ενώ οι χώροι αποθήκευσης είναι τρεις θέσεις 5,25-ιντσών από τα οποία το ένα είναι κρυμμένο (αναρωτιόμαστε γιατί) και έξι 3.5-ιντσών / 2,5-ιντσών που είναι σε δύο αποσπώμενες θήκες. Oι υποστηριζόμενες μητρικές είναι οι τύπου ATX, micro-ATX και […]

H DeepCool ανακοίνωσε το Pangu SW-RD ATX Mid-tower

52a

Φτιαγμένο από κόκκινο και μαύρο χρώμα, με έναν σχεδιασμό που δεν είναι ιδιαίτερα νέος, το Pangu SW-RD έχει πρόσθετα πολύχρωμα LED, με τη μορφή των δύο λωρίδων RGB, ένα τροφοδοτικό που συνδέεται σε ένα βύσμα 4-pin Molex, και ένα pod ελέγχου που σας επιτρέπει να επιλέξετε τα χρώματα φωτισμού. Το κουτί εσωτερικά είναι μαύρο ματ, ενώ οι χώροι αποθήκευσης είναι τρεις θέσεις 5,25-ιντσών από τα οποία το ένα είναι κρυμμένο (αναρωτιόμαστε γιατί) και έξι 3.5-ιντσών / 2,5-ιντσών που είναι σε δύο αποσπώμενες θήκες.

52b

Oι υποστηριζόμενες μητρικές είναι οι τύπου ATX, micro-ATX και mini-ITX ενώ διαθέτει 7 υποδοχές επέκτασης. Στο σύστημα ψύξης περιλαμβάνει έναν ανεμιστήρα 120 χιλιοστών στο πίσω μέρος (περιλαμβάνεται), ενώ υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης άλλων δύο 120 χιλιοστών στην μπροστινή μεριά του κουτιού. Επίσης υπάρχουν θέσεις για άλλους δύο 120 χιλιοστών στο επάνω μέρος και ακόμα ένας 120 χιλιοστών στο κάτω μέρος. Στο μπροστινό μέρος του κουτιού υπάρχει ένα πάνελ συνδεσιμότητας και περιλαμβάνει δύο USB 3.0, δύο USB 2.0 και υποδοχές HD ήχου. Από θέμα μεγέθους και διαστάσεων, είναι 498 χιλιοστά x 205 χιλιοστά x 477 χιλιοστά (ΜxΠxΥ), ενώ ζυγίζει 7,5 kg. Η DeepCool δεν ανακοίνωσε τις τιμές και την διαθεσιμότητα. 

52c

52d

52e