Πως πρέπει να είναι το ιδανικό σας Duo

Ψάχνοντας ένα καλό duo που θα μπορέσετε να συνεργαστείτε μαζί του, σημαίνει τα πάντα για το πως να ανέβετε  κατηγορία στο League of Legends. Βέβαια παίζοντας duo, μπορεί να υπάρξουν πολλά ρίσκα τα οποία θα σας κρατήσουν μακριά από την αναρρίχηση σας σε μεγαλύτερες κατηγορίες στα παιχνίδια σας. Θα σας δώσουμε λοιπόν κάποιες πληροφορίες, για το πως θα πρέπει να διαλέγετε ένα duo συνεργάτη, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει και εσείς να είστε εξίσου καλοί. Ταπεραμέντο Μπαίνοντας duo με κάποιον, πολλές φορές η ψυχολογία του, το πόσο ήρεμος και θετικός είναι, μετράει περισσότερο από έναν κάλο παίχτη. Η ηρεμία […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ψάχνοντας ένα καλό duo που θα μπορέσετε να συνεργαστείτε μαζί του, σημαίνει τα πάντα για το πως να ανέβετε  κατηγορία στο League of Legends. Βέβαια παίζοντας duo, μπορεί να υπάρξουν πολλά ρίσκα τα οποία θα σας κρατήσουν μακριά από την αναρρίχηση σας σε μεγαλύτερες κατηγορίες στα παιχνίδια σας. Θα σας δώσουμε λοιπόν κάποιες πληροφορίες, για το πως θα πρέπει να διαλέγετε ένα duo συνεργάτη, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει και εσείς να είστε εξίσου καλοί.

duo

Ταπεραμέντο

Μπαίνοντας duo με κάποιον, πολλές φορές η ψυχολογία του, το πόσο ήρεμος και θετικός είναι, μετράει περισσότερο από έναν κάλο παίχτη. Η ηρεμία που θα προσφέρει στο παιχνίδι, σε εσάς αλλά και στους συμπαίχτες σας, την αρνητικότητα που θα ‘βγάλει’ προς τα έξω, αλλά και εάν είναι παίχτης ο οποίος χρησιμοποιεί λεκτική βία, μπορεί να επηρεάσει τους πάντες μέσα στο παιχνίδι. Εάν επικοινωνείτε με τον συμπαίχτη σας από Skype ή TeamSpeak, είναι πιο δύσκολο να αγνοήσετε την λεκτική βία από το να κάνετε ένα απλό mute. Σε ορισμένες περιπτώσεις (ανάλογα με τους συμπαίκτες σας) παίζοντας duo και έχοντας έναν AFK ή κάποιον ο οποίος μπήκε για να τρολάρει στην ομάδα σας, μπορεί να οδηγήσει εσάς στην αναφορά.  Οπότε βλέπουμε, ότι κάποιες φόρες παίζοντας duo, μπορεί να μην είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανεβείτε κατηγορία.

Η άλλη όψη του νομίσματος, ένας duo συνεργάτης με θετικό πνεύμα, όντας ενθαρρυντικός, μπορεί να σας προσφέρει πολλές νίκες. Συνεργαστείτε λοιπόν με κάποιον που πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις, με ένα άτομο το οποίο όταν η ψυχολογία σας θα έχει πέσει, αυτός να μπορεί να σας βοηθήσει, με κάποιον που και εκείνος όταν ένας συμπαίχτης σας, θα κάνει μια καλή προσπάθεια θα τον επιβραβεύει. Αυτός είναι ο τρόπος για να μειώσετε τους afk αλλά και τους leavers σε ένα παιχνίδι σας.

Επικοινωνία 

Σε ένα ομαδικό παιχνίδι όπως το League of Legends, όπου η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική, το να υπάρχει ένας συνεργάτης μπορεί να είναι τεράστιο πλεονέκτημα.  Πολλές φόρες βέβαια, από την εμπειρία σας σε duo, θα είχατε κάποτε έναν συνεργάτη ο οποίος δεν επικοινωνούσε ιδιαίτερα. Μερικές φορές αρνιόταν να γράψει στο chat ( Κάποιος λείπει, δεν έχει flash, επέστρεψε κτλπ ) για τον λόγο ότι… είναι ήδη μέσα στην κλήση και δεν το βρίσκει απαραίτητο να επικοινωνήσει με κάποιον άλλο, που δεν βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Άλλες φορές, είναι αμφίβολο αν… μιλάνε ο ένας στον άλλο, καθώς κάνουν κύκλους στον χάρτη και απλά πεθαίνουν. Όταν παίρνεις την απόφαση να παίξεις duo, είσαι υπεύθυνος για το ποιο άτομο θα διαλέξεις. Κάποιον που είναι πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί σου αλλά και με την υπόλοιπη ομάδα και να αποφύγετε τα προηγούμενα σημάδια κακής συνεννόησης, όπως διπλά ward στους θάμνους ή κακές συμπλοκές με τους αντιπάλους σας.

Ικανότητα 

Αυτό το κομμάτι, ίσως είναι προφανές, καθώς όλοι γνωρίζουμε το να είσαι καλός παίχτης είναι πολύ σημαντικό. Εξίσου σημαντικό είναι όμως, να θυμάστε πως επειδή κάποιος έκανε 20/1, 15/0, 18/2 στο τελευταίο παιχνίδι σας, ΔΕΝ σημαίνει ότι θα το ξανακάνει και στο επόμενο παιχνίδι που θα παίξετε μαζί του. Όλοι, ανεξαρτήτως, έχουμε τις καλές μας στιγμές, άσχετα με το εάν είναι χαμηλό το επίπεδο των αντιπάλων. Φροντίστε να ελέγξετε το ιστορικό τους, εάν είναι ένας σταθερός παίχτης. Είναι πολύ σημαντικό να μην είναι ασταθείς σε κάθε παιχνίδι.

Προτεραιότητα 

Όταν δυο συμπαίχτες στην επιλογή παιχτών γράφουν ‘premade bot’, είναι το πιο σπαστικό ενδεχόμενο που μπορεί να συναντήσει κάποιος. Μην παίζετε duo με κάποιον, ο οποίος μπορεί να παίξει μια θέση ή έναν χαρακτήρα μόνο. Στην επιλογή παίχτη, όλοι έχουν την ίδια πιθανότητα να βρεθούν σε μια καλή θέση, ώστε να παίξουν τον ρόλο που τους ταιριάζει περισσότερο. Σας θυμίζω ότι εάν ο συμπαίχτη σας, πάρει τον ρόλο του jungler, είναι πολύ σημαντικό να μην δώσει σημασία μόνο στο δικό σας lane αλλά όλοι οι δικοί σας συμπαίχτες να έχουν την ίδια αντιμετώπιση, καθώς μπορεί εσείς να κερδίσετε το lane σας αλλά να είστε σίγουροι, θα χάσετε το παιχνίδι.

Η σχέση μεταξύ σας

Θέλετε να κάνετε την συνεργασία σας πιο δυνατή; Κρατήστε μια φιλική επαφή, περιστασιακή επαφή μαζί τους έξω από το παιχνίδι θα ήταν πολύ σημαντική. Στην περίπτωση που γνωρίσατε το duo σας καθώς παίζατε μόνοι σας, κρατήστε μια διαδικτυακή σχέση. Αυτό θα κάνει την συνεργασία σας μέσα στο παιχνίδι πιο δυνατή, να είστε συμπονετικοί όταν γίνονται ‘γκάφες’ μέσα στο παιχνίδι, είναι δύσκολο να τιμωρήσετε έναν φίλο από έναν ξένο.

 

Ανεβαίνοντας κατηγορίες μπορεί μην είναι εύκολο όταν είστε μόνοι σας, αλλά στην περίπτωση που θα διαλέξετε να παίξετε duo, να είστε υπεύθυνοι για αυτό.

 

 

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Fnatic Fanboy OLOFMEISTER BOOSTMEISTER OLOFMEISTER OLOFPASS OLOFPASS OLOFPASS HE WATCHING YOU FROM HIS SCOUT OLOFPASZDE?? HE SAYS TO YOU YOU HAVE NO PASS THE OLOFPASZDE THE OLOFPASZDE