Χορευτής Φαντασμάτων VS Δύναμη της Τριάδας VS Στιλέτο Στατικού Ηλεκτρισμού

Τρία από τα δυνατότερα αντικείμενα για κάθε Marksman/Ad carry και όχι μόνο Ο Ζήλος, ένα αντικείμενο που δίνει πολλά χρήσιμα στατιστικά και προσφέρει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Ταχύτητα επίθεσης και πιθανότητα καίριου χτυπήματος, είναι κάποια από τα βασικά στατιστικά που χρειάζεται ένας Marksman και οι αναβαθμίσεις του δεν είναι για ‘γέλια’. Άλλα η αναβάθμιση που θα επιλέξετε, πρέπει να ταιριάζει στον ήρωα που έχετε επιλέξει αλλά και στο πως έχει εξελιχτεί το παιχνίδι που παίζετε. Το Στιλέτο Στατικού Ηλεκτρισμού, έχει γίνει μια συνηθισμένη επιλογή για κάθε Marksman, αλλά και ήρωες που προτιμούν να κάνουν split push όπως η Νινταλί, ο Άλισταρ […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Τρία από τα δυνατότερα αντικείμενα για κάθε Marksman/Ad carry και όχι μόνο

20140930_070812935

Ο Ζήλος, ένα αντικείμενο που δίνει πολλά χρήσιμα στατιστικά και προσφέρει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Ταχύτητα επίθεσης και πιθανότητα καίριου χτυπήματος, είναι κάποια από τα βασικά στατιστικά που χρειάζεται ένας Marksman και οι αναβαθμίσεις του δεν είναι για ‘γέλια’. Άλλα η αναβάθμιση που θα επιλέξετε, πρέπει να ταιριάζει στον ήρωα που έχετε επιλέξει αλλά και στο πως έχει εξελιχτεί το παιχνίδι που παίζετε.

Το Στιλέτο Στατικού Ηλεκτρισμού, έχει γίνει μια συνηθισμένη επιλογή για κάθε Marksman, αλλά και ήρωες που προτιμούν να κάνουν split push όπως η Νινταλί, ο Άλισταρ , και ο Μάστερ Γι. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε πόσο δυνατό αντικείμενο είναι  για τον Υασούο, όπου συνεργάζεται  και με τα δύο σκέλη της Passive του, και ταυτόχρονα δίνει στην Ατσάλινη Καταιγίδα (Q) νόημα, προστίθοντας εφέ ηλεκτρισμού. Μπορεί να δίνει λιγότερη ταχύτητα επίθεσης και πιθανότητα καίριου χτυπήματος από τον Χορευτή Φαντασμάτων, αλλά δίνει περισσότερη ταχύτητα κίνησης και μία μοναδική παθητική. Το Στιλέτο Στατικού Ηλεκτρισμού είναι πιο εύκολο να το αγοράσεις, διότι ένα από τα κομμάτια του είναι η Άπληστη Λεπίδα με την οποία μαζεύεις χρυσό γρηγορότερα. Γενικά, το τι θα επιλέξεις, κρίνεται από το παιχνίδι και τον ήρωα. Αν έχεις μείνει πίσω σε creeps και σε χρυσό, καλό είναι να επιλέξεις το Στιλέτο για να μπορέσεις να εξοντώσεις τα κύματα των creeps γρηγορότερα. Αν πάλι είσαι μπροστά σε χρυσό μπορείς να επιλέξεις τον Χορευτή Φαντασμάτων και να κάνεις snowball το παιχνίδι.

Η επιλογή ενός Marksman να αγοράσει τον Χορευτή Φαντασμάτων είναι σπάνια στο meta που έχει επικρατήσει. Το Στιλέτο είναι πιο φτηνό, δίνει σχεδόν τα ίδια στατιστικά και έχει μια unique passive με την οποία μπορείς να σκοτώσεις creeps ευκολότερα αλλά και να κάνεις ζημιά σε αντιπάλους που έχουν μεγάλη θωράκιση. Από την άλλη πλευρά, ο Χορευτής Φαντασμάτων προσφέρει περισσότερη ζημιά στις ομαδικές μάχες και μια unique passive η οποία σας δίνει την δυνατότητα να περνάτε μέσα από ήρωες και creeps χωρίς αυτοί να σας μπλοκάρουν, πολύ χρήσιμο όταν προσπαθείτε να έχετε σωστή θέση στις ομαδικές μάχες. Λόγω οικονομικής κρίσης, οι Marksmen τείνουν να προτιμούν το Στιλέτο εκτός από ειδικές περιπτώσεις στις οποίες χρειάζεται να κάνουν περισσότερη ζημιά σε έναν και μόνο αντίπαλο πολύ πιο γρήγορα.

Η Δύναμη της Τριάδας είναι ένα αντικείμενο που δίνει, αυτό που λέμε, λίγο απ’όλα. Αρχικά, δίνει ταχύτητα επίθεσης, πιθανότητα καίριου χτυπήματος και ταχύτητα κίνησης λόγω του Ζήλου, δίνει πόντους Ζωής, ζημιά Επίθεσης και μπόνους ταχύτητα κίνησης μετά από κάθε χτύπημα λόγω του Φαγού, και Μάνα, ισχύ ικανότητας καθώς και μπόνους ζημιά, λόγω της Λαμπερής Λεπίδας, στο επόμενο χτύπημα μετά από την χρήση κάποιας ικανότητας. Επειδή λοιπόν δίνει ‘απ’όλα’ τα στατιστικά, δεν είναι αντικείμενο που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στο έπακρο όλοι οι Marksmen. Ο Κόρκι, ο Έζρεαλ, ο Κόγκ’Μο και ο Λούσιαν, είναι κυρίως οι ήρωες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το αντικείμενο στο 100%. Πάλι όμως, θα πρέπει να αγοράσουν το αντικείμενο νωρίς και ακολουθήσουν συγκεκριμένη τακτική, στην οποία θα επικεντρωθούν στο να καταστρέψουν τους πύργους των αντιπάλων το γρηγορότερο δυνατόν, γιατί τείνει να γίνεται πιο αδύναμο όσο πλησιάζετε στο late game.

Με κόστος μόλις 1100 χρυσά(127% gold-efficient) , ο Ζήλος είναι ένα πολύ καλό αντικείμενο. Η ταχύτητα επίθεσης και η πιθανότητα καίριου χτυπήματος δίνει πολύ δύναμη σε ήρωες που βασίζονται σε απλά χτυπήματα, κι ας μην δίνει κάποιο πιο σημαντικό επιθετικό ή αμυντικό στατιστικό. Όσο για τις αναβαθμίσεις του, είναι συνήθως το δεύτερο αντικείμενο που αγοράζετε, αν όχι το πρώτο, και πολλές φορές βλέπουμε παίκτες να χρησιμοποιούν δύο ταυτόχρονα( για παράδειγμα πολύ επαγγελματίες αγοράζουν την Δύναμη της Τριάδος και τον Χορευτή Φαντασμάτων σε ήρωες όπως ο Κόγκ’Μο).

Περιμένουμε τα σχόλια και τις απορίες σας.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga