79η ΔΕΘ – League of Legends 5v5 Finals

Στον τελικό της 79ης ΔΕΘ για το League of Legends βρέθηκαν αντιμέτωποι οι Different Dimension με τους Void Gaming Στο πρώτο παιχνίδι αυτού του best of 3 οι ομάδες διάλεξαν σχετικά ίδιου τύπου τακτική, με τους Void Gaming να δίνουν προσοχή περισσότερο στο early και mid game ενώ οι Different Dimension είχαν ένα πολύ δυνατό late game team composition. Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε ακριβώς τα picks της κάθε ομάδας: Το τέλειο ξεκίνημα έκαναν οι VG, πετυχαίνοντας πρώτοι 2 kill και μάλιστα στον mid laner και τον jungler των DD. Στη συνέχεια, οι VG συνέχισαν να κερδίζουν μάχες σε όλο το […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Στον τελικό της 79ης ΔΕΘ για το League of Legends βρέθηκαν αντιμέτωποι οι Different Dimension με τους Void Gaming

Στο πρώτο παιχνίδι αυτού του best of 3 οι ομάδες διάλεξαν σχετικά ίδιου τύπου τακτική, με τους Void Gaming να δίνουν προσοχή περισσότερο στο early και mid game ενώ οι Different Dimension είχαν ένα πολύ δυνατό late game team composition.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε ακριβώς τα picks της κάθε ομάδας:

pickg1

Το τέλειο ξεκίνημα έκαναν οι VG, πετυχαίνοντας πρώτοι 2 kill και μάλιστα στον mid laner και τον jungler των DD.

Στη συνέχεια, οι VG συνέχισαν να κερδίζουν μάχες σε όλο το map, με μερικά πολύ ωραία combo της Oriana και του Malphite και κάποια πολύ πετυχημένα gank του Xin Zhao.

Στο 13ο λεπτό όμως, οι VG πέτυχαν ένα καθυστερημένο Ace και αμέσως μετά πήραν τον δράκο και πήγαν τη διαφορά στα 4k gold.

Οι VG κράτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήραν κάθε δράκο και Baron και εν τέλει νίκησαν το παιχνίδι με σκορ 24 – 10.

endg1

Το δεύτερο παιχνίδι ξεκίνησε ακόμα χειρότερα για τους DD, αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ 3 – 1 από πολύ νωρίς. Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε και τα picks των ομάδων.

game2picks

Ο Gnar έκανε ένα τρομερό παιχνίδι και μάλιστα είχε σκορ 6/1/1, μόλις στα 19 λεπτά.  Αλλά οι VG δεν σταμάτησαν εκεί…

Στο 20ο λεπτό πήραν το Baron και έσπασαν όλα τα εξωτερικά turret των DD, κλείνοντας τους μέσα στην βάση τους.

Με συνεχής πίεση, οι VG μπήκαν στη βάση των DD και τελικά κέρδισαν το παιχνίδι με σκορ 17 – 9 και 13k gold προβάδισμα και όλα αυτά μόλις σε 28 λεπτά παιχνιδιού.

endg2

Έτσι λοιπόν με σκορ 2 – 0 οι Void Gaming παίρνουν την πρώτη θέση και το χρηματικό έπαθλο των 2.000 €.

 

apono1

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga