Αποκαλύφθηκε το Season Pass του Sunset Overdrive

Περιλαμβάνει 2 Campaigns και πολλά άλλα Το Season Pass του Sunset Overdrive θα περιλαμβάνει αρκετό έξτρα περιεχόμενο και θα διατίθεται μέσω του Xbox Live αλλά και συγκεκριμένα καταστήματα λιανικής. Το Pass έρχεται με τα τρία πρώτα add-ons, έξι outfit χαρακτήρα, δύο Amps και δύο παγίδες. Συγκεκριμένα, το Season Pass περιλαμβάνει τα εξής: Δύο campaign add-ons που προσφέρουν νέες περιοχές για να εξερευνήσετε, νέες εμπειρίες μέσα από καινούργιες ιστορίες και νέα Boss fights.  Κάθε ένα από αυτά τα add-ons, περιλαμβάνει επίσης νέα όπλα, νέα Amps, μ;iα νέα παγίδα, νέο outfit χαρακτήρα, καθώς και τις νέες προκλήσεις και αποστολές για την Chaos Squad. Τέλος, […]

Περιλαμβάνει 2 Campaigns και πολλά άλλα

gs-sunset

Το Season Pass του Sunset Overdrive θα περιλαμβάνει αρκετό έξτρα περιεχόμενο και θα διατίθεται μέσω του Xbox Live αλλά και συγκεκριμένα καταστήματα λιανικής.

Το Pass έρχεται με τα τρία πρώτα add-ons, έξι outfit χαρακτήρα, δύο Amps και δύο παγίδες.

Συγκεκριμένα, το Season Pass περιλαμβάνει τα εξής:

Δύο campaign add-ons που προσφέρουν νέες περιοχές για να εξερευνήσετε, νέες εμπειρίες μέσα από καινούργιες ιστορίες και νέα Boss fights. 

Κάθε ένα από αυτά τα add-ons, περιλαμβάνει επίσης νέα όπλα, νέα Amps, μ;iα νέα παγίδα, νέο outfit χαρακτήρα, καθώς και τις νέες προκλήσεις και αποστολές για την Chaos Squad.

Τέλος, υπάρχει και το Weapon Pack Add-on, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα θανατηφόρα νέα όπλα για να αυξήσει το οπλοστάσιό σας.

BONUS – έξι outfit χαρακτήρα, δύο Amps και δύο παγίδες για να χρησιμοποιήσετε το συντομότερο το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει

To Sunset Overdrive της Insomniac, αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One, στις 31 Οκτωβρίου.

Περισσότερα νέα για το Sunset Overdrive