Τι θα κάνετε ban και τι pick; Ιδανική 5άδα για την βδομάδα 25-31/8/14

Δεν ξέρετε ποιόν ήρωα να διαλέξετε και ποιόν να κάνετε ban; :Έχετε χάσει επεισόδια από το τι παίζεται αυτή την εποχή; Πάρτε μια ιδέα από το τι κάνει η κοινότητα. Η επιλογές που έγιναν ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα, φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία.   Θυμίζουμε πως οι κατηγορίες με τις οποίες θα ασχοληθούμε είναι οι εξής: Popularity (πόσο δημοφιλής είναι ένας ήρωας) Win Rate (Ποσοστό νίκης του κάθε ήρωα) KDA (Kills – Deaths – Assists, ουσιαστικά δείχνει τη χρησιμότητα ενός ήρωα μέσα στο παιχνίδι) Πάμε να τις δούμε λοιπόν! Popularity Win Rate KDA Παρατηρήσεις – Συμπεράσματα: Από τις παραπάνω εικόνες […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Δεν ξέρετε ποιόν ήρωα να διαλέξετε και ποιόν να κάνετε ban; :Έχετε χάσει επεισόδια από το τι παίζεται αυτή την εποχή; Πάρτε μια ιδέα από το τι κάνει η κοινότητα.

Η επιλογές που έγιναν ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα, φαίνονται στην παρακάτω φωτογραφία.

options gamespace.gr

 

Θυμίζουμε πως οι κατηγορίες με τις οποίες θα ασχοληθούμε είναι οι εξής:

  • Popularity (πόσο δημοφιλής είναι ένας ήρωας)
  • Win Rate (Ποσοστό νίκης του κάθε ήρωα)
  • KDA (Kills – Deaths – Assists, ουσιαστικά δείχνει τη χρησιμότητα ενός ήρωα μέσα στο παιχνίδι)

Πάμε να τις δούμε λοιπόν!

  • Popularity

champion popularity gamespace.gr

  • Win Rate

champion winrate gamespace.gr

  • KDA

KDA gamespace.gr

Παρατηρήσεις – Συμπεράσματα:

Από τις παραπάνω εικόνες μπορούμε να εξάγουμε τα εξής συμπεράσματα:

Ένα αγαπημένο duo bot είναι η Tristana που πήρε τη θέση της Caitlyn παρέα με τον Thresh. H Morgana έχασε τη δεύτερη θέση στα support από την Leona μετά από πολλές βδομάδες.

Ο Amumu στο jungle εξακολουθεί να δείχνει τα δόντια του (αν και πρώτος σε προτιμήσεις παραμένει ο Lee Sin αλλά με χαμηλό win rate)  και βλέπουμε πως δεύτερη στα win rates είναι η Fiora η οποία παρουσιάζεται πολύ δυνατή τον τελευταίο καιρό.

Τέλος, στα bans εξακολουθούν στα περισσότερα παιχνίδια να μην αφήνουν τον Braum για να τον επιλέξει ο αντίπαλος. Ο ποιο χρήσιμος χαρακτήρας είναι εδώ και βδομάδες ο Jarvan IV με τον υψηλότερο δείκτη που φτάνει το 19,67 όταν το KDA της δεύτερης Anivia είναι 19,1.

Ιδανική πεντάδα για αυτή την εβδομάδα;

Thresh με Tristana στο bot lane, Jarvan στο Jungle, Zed mid και Riven στο Top!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983