Το Theme Support έρχεται στα επερχόμενα updates των PS4 και PS Vita

Τα θέματα θα διανέμονται μέσω του Playstation Store To Theme support έρχεται στο Playstation 4 και στο Playstation Vita στα επερχόμενα 2.0 και 3.30 Software Updates αντίστοιχα, όπως ανέφερε η Sony στην pre-TGS συνέντευξη τύπου του Playstation σήμερα.  Αυτό το πολυαναμενώμενο feature είχε παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με ένα θέμα που παρουσίαζε τις κλασσικές PlayStation μασκότ , περιλαμβάνοντας το Toro the Playstation cat. Ενώ η Sony δεν έδωσε λεπτομέρειες για του τι είδους παραμετροποίηση θα υπάρχει στο PS4 και στο Vita, o community manager της Playstation Europe, Chris Owen, αργότερα επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι τα θέματα του […]

Platform
 

Τα θέματα θα διανέμονται μέσω του Playstation Store

gs-psthemes
To Theme support έρχεται στο Playstation 4 και στο Playstation Vita στα επερχόμενα 2.0 και 3.30 Software Updates αντίστοιχα, όπως ανέφερε η Sony στην pre-TGS συνέντευξη τύπου του Playstation σήμερα.

 Αυτό το πολυαναμενώμενο feature είχε παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με ένα θέμα που παρουσίαζε τις κλασσικές PlayStation μασκότ , περιλαμβάνοντας το Toro the Playstation cat.

Ενώ η Sony δεν έδωσε λεπτομέρειες για του τι είδους παραμετροποίηση θα υπάρχει στο PS4 και στο Vita, o community manager της Playstation Europe, Chris Owen, αργότερα επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι τα θέματα του PS4 θα διατίθενται μέσω του PlayStation Store.

 

Tags