Καινούργιες πληροφορίες για το Dragon Age: Inquisition

Η επιστροφή της Morrigan Σε συνέντευξη του στο Outside Xbox, o designer, Cameron Lee, μιλάει για το Dragon Age: Inquisition και αναλύει το τι πρόκειται να δούμε. Πρώτη ενδιαφέρουσα αποκάλυψη, είναι η επιστροφή της Morrigan. Η ‘Ice Queen’ δεν θα αποτελεί μέρος του Group σας, αλλά θα έχει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και σύμφωνα με τον Lee, πρόκειται να δούμε μία πιο ανθρώπινη πλευρά της. Στο νέο Dragon Age, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εισάγουν τις επιλογές που είχαν κάνει στους προηγούμενους τίτλους της σειράς, οι οποίες θα παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των γεγονότων και του κόσμου […]

Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Η επιστροφή της Morrigan

gs-dragonage

Σε συνέντευξη του στο Outside Xbox, o designer, Cameron Lee, μιλάει για το Dragon Age: Inquisition και αναλύει το τι πρόκειται να δούμε. Πρώτη ενδιαφέρουσα αποκάλυψη, είναι η επιστροφή της Morrigan. Η ‘Ice Queen’ δεν θα αποτελεί μέρος του Group σας, αλλά θα έχει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και σύμφωνα με τον Lee, πρόκειται να δούμε μία πιο ανθρώπινη πλευρά της.

Στο νέο Dragon Age, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εισάγουν τις επιλογές που είχαν κάνει στους προηγούμενους τίτλους της σειράς, οι οποίες θα παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των γεγονότων και του κόσμου του παιχνιδιού. Η μεταφορά των επιλογών σας θα γίνεται από το dragonagekeep.com, στο οποίο μπορείτε να διαλέξετε και να μεταφέρετε γρήγορα, τις επιλογές που είχατε κάνει.

Επίσης, για πρώτη φορά θα υπάρχουν Mount, τα οποία θα χρησιμοποιείται για να διασχίσετε τον τεράστιο open-world κόσμο του Dragon Age: Inquisition. Εκτός από τα mount, θα υπάρχουν φυσικά και δράκοι, οι οποίοι πλέον χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, ανάλογα με το μέγεθος τους, το στοιχείο τους (φωτιά, πάγο, κτλπ) αλλά και τη δύναμη τους.

Το Dragon Age: Inquisition, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις 18 Νοεμβρίου.

Δείτε τη συνέντευξη:

Περισσότερα νέα για το Dragon Age: Inquisition
Tags
,