Η τελική μορφή του κακού Βέιγκαρ κατακτά το League

Πώς σας φαίνεται που το ίδιο σας το παιχνίδι έχει στραφεί εναντίον σας; Όπλο μου είναι ο ίδιος ο κώδικας του παιχνιδιού. Έχω καταλάβει ακόμα και τον ιστότοπο! Τώρα θα δείτε όλοι εσείς που με λέγατε «μίνι» τελικό κακό… Τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει τώρα! Ούτε αυτοί οι αστείοι χαρακτήρες, ούτε οι προγραμματιστές, ούτε οι ίδιοι οι παίκτες. Κανείς! Θα ρίξω μπλοκ δεδομένων στα κεφάλια τους. Θα τους παγιδεύσω με κώδικα κλεμμένο από τον κεντρικό υπολογιστή. Θα σας εξολοθρεύσω και θα γίνω πιο ισχυρός για κάθε εχθρό μου που πεθαίνει! Το League of Legends μου ανήκει πλέον! Με ακούτε;! […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Πώς σας φαίνεται που το ίδιο σας το παιχνίδι έχει στραφεί εναντίον σας; Όπλο μου είναι ο ίδιος ο κώδικας του παιχνιδιού. Έχω καταλάβει ακόμα και τον ιστότοπο! Τώρα θα δείτε όλοι εσείς που με λέγατε «μίνι» τελικό κακό… Τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει τώρα! Ούτε αυτοί οι αστείοι χαρακτήρες, ούτε οι προγραμματιστές, ούτε οι ίδιοι οι παίκτες. Κανείς!

Θα ρίξω μπλοκ δεδομένων στα κεφάλια τους. Θα τους παγιδεύσω με κώδικα κλεμμένο από τον κεντρικό υπολογιστή. Θα σας εξολοθρεύσω και θα γίνω πιο ισχυρός για κάθε εχθρό μου που πεθαίνει! Το League of Legends μου ανήκει πλέον! Με ακούτε;! Είναι δικό μου! Είμαι ο Τελικός Κακός Βέιγκαρ!

FinalBossVeigarScreenshots_thumb

Διαγράψτε τους εχθρούς σας με τον Τελικό Κακό Βέιγκαρ. Διαθέσιμος τώρα από το κατάστημα του League of Legends για 1820 RP. Εάν είστε φανατικός των κλασικών παιχνιδιών, μπορείτε να αρπάξετε και το εικονίδιο Arcade Βαρόνος για 250 RP.

Πηγή: leagueoflegends.com

Περισσότερα νέα για το League of Legends