Οι The New York Times γράφουν για την εξαγορά του Twitch από την Amazon με screenshot από QTPie stream

Σε συνέχεια της εκκωφαντικής εξαγοράς του γνωστού σε όλους μας Twitch.tv από την Amazon του Jeff Bezos οι The New York Times αφιέρωσαν ένα άρθρο τους στο Twitch, στη χρήση του από την παγκόσμια gaming κοινότητα και σε δηλώσεις σχετικά με το μέλλον από στελέχη της Amazon. Σε screenshot που τραβήξανε φαίνεται ο QTPie να παίζει Galio support. Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται ο λόγος που η Amazon επένδυσε ένα τόσο μεγάλο ποσό στην εξαγορά του Twitch.tv . Τα νούμερα τηλεθέασης του, είναι εφάμιλλα άλλων παραδοσιακά πολύ μεγάλων καναλιών. Ειπώθηκε πως το Twitch θα ενεργεί αυτόνομα από την Amazon και θα […]

27/08/2014

Σε συνέχεια της εκκωφαντικής εξαγοράς του γνωστού σε όλους μας Twitch.tv από την Amazon του Jeff Bezos οι The New York Times αφιέρωσαν ένα άρθρο τους στο Twitch, στη χρήση του από την παγκόσμια gaming κοινότητα και σε δηλώσεις σχετικά με το μέλλον από στελέχη της Amazon.

qtpie gamespace.gr

Σε screenshot που τραβήξανε φαίνεται ο QTPie να παίζει Galio support.

Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται ο λόγος που η Amazon επένδυσε ένα τόσο μεγάλο ποσό στην εξαγορά του Twitch.tv . Τα νούμερα τηλεθέασης του, είναι εφάμιλλα άλλων παραδοσιακά πολύ μεγάλων καναλιών.

twitch's viewership gamespace.gr

Ειπώθηκε πως το Twitch θα ενεργεί αυτόνομα από την Amazon και θα κρατήσει σχεδόν όλους τους υπαλλήλους του. Είπαν επίσης πως με την εξαγορά αυτή θα ανέβουν κατακόρυφα τα έσοδα της Amazon από διαφημίσεις και πως θα βοηθήσει τρομερά το gaming department της Amazon.

Σε αυτό που δεν αναφέρθηκαν είναι αυτό που καίει όλους τους streamers: Τι θα γίνει με τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων των streams (π.χ. τραγούδια), κάτι το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους χρήστες της πλατφόρμας.

Να σημειώσουμε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τρόπος νομιμοποίησης streaming περιεχομένου με πνευματικά δικαιώματα. Ίσως με την αλλαγή ιδιοκτησίας προσφερθεί αυτή η δυνατότητα αντίστοιχα με τους κανόνες του google.com

 

Gamer since: 1983