Ο EvilSeph αποχωρεί από την ομάδα του Bukkit

Η ομάδα που δημιούργησε το Bukkit, μια πλατφόρμα που βοηθάει στην δημιουργία server με mods και plugins, έγραψε σήμερα το πρωί ένα κείμενο όπου ανακοίνωσε πως το Bukkit έφτασε σto τέλος. Πρόσθεσαν επίσης πως οι αλλαγές στο «EULA» που πραγματοποίησε η Mojang τους έκαναν να σταματήσουν να βλέπουν το project με ενθουσιασμό. «Αυτό είναι το τέλος, ήρθε η ώρα να πούμε αντίο», είπε ο δημιουργός της πλατφόρμας. «Ήταν μια καταπληκτική σταδιοδρομία όπου καταφέραμε περισσότερα από αυτά που πιστεύαμε πως ήταν πιθανά, ακόμα και να κάνουμε την Mojang να προσλάβει την κεντρική ομάδα μας. Δυστυχώς όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και […]

Η ομάδα που δημιούργησε το Bukkit, μια πλατφόρμα που βοηθάει στην δημιουργία server με mods και plugins, έγραψε σήμερα το πρωί ένα κείμενο όπου ανακοίνωσε πως το Bukkit έφτασε σto τέλος. Πρόσθεσαν επίσης πως οι αλλαγές στο «EULA» που πραγματοποίησε η Mojang τους έκαναν να σταματήσουν να βλέπουν το project με ενθουσιασμό.

bukkit

«Αυτό είναι το τέλος, ήρθε η ώρα να πούμε αντίο», είπε ο δημιουργός της πλατφόρμας. «Ήταν μια καταπληκτική σταδιοδρομία όπου καταφέραμε περισσότερα από αυτά που πιστεύαμε πως ήταν πιθανά, ακόμα και να κάνουμε την Mojang να προσλάβει την κεντρική ομάδα μας. Δυστυχώς όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και το Bukkit έφτασε στο τέλος του. Ήταν εξαιρετικά δύσκολη η απόφαση να κλείσω ένα project στο οποίο είχα αφιερώσει τα 3 τελευταία χρόνια».

Μετά από την δήλωση του EvilSeph ο Jens Bergensten (Jeb_) έγραψε στο Twitter πως το Bukkit είχε αγοραστεί πριν 2 χρόνια από την ίδια την Mojang και πως πλέον δεν είναι απόφαση του Loo να σταματήσει το project.

Περισσότερα νέα για το Minecraft
Tags