Άνοιξε το San Andreas Flight School στο Grand Theft Auto Online

Νέα αεροπλάνα, νέα αυτοκίνητα και ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα σας περιμένουν Η Rockstar έδωσε στη δημοσιότητα τη πλήρη ενημέρωση 1.16 για το patch του GTA on-line. Το San Andreas Flight School DLC ανακοινώθηκε, επιβεβαιώνοντας ότι τα χρήματα θα είναι πιο εύκολο να αποκτηθούν όσο προχωράτε στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει πλέον καμία μείωση σε μετρητά για replays αποστολής, ενώ οι ομάδες των παικτών στα  contact missions παίρνουν σημαντικό ποσοστό αύξησης. «Οι πληρωμές σε μετρητά έχουν αυξηθεί σημαντικά στο σύνολό τους», αν και σε κάποιες αποστολές έχουν  μειωθεί. Έχουν προστεθεί δύο αεροπλάνα, ένα νέο ελικόπτερο, καθώς και δύο παραλλαγές […]

Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Νέα αεροπλάνα, νέα αυτοκίνητα και ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα σας περιμένουν

GTA_Online_Flight_School_Update_66806

Η Rockstar έδωσε στη δημοσιότητα τη πλήρη ενημέρωση 1.16 για το patch του GTA on-line. Το San Andreas Flight School DLC ανακοινώθηκε, επιβεβαιώνοντας ότι τα χρήματα θα είναι πιο εύκολο να αποκτηθούν όσο προχωράτε στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχει πλέον καμία μείωση σε μετρητά για replays αποστολής, ενώ οι ομάδες των παικτών στα  contact missions παίρνουν σημαντικό ποσοστό αύξησης.

«Οι πληρωμές σε μετρητά έχουν αυξηθεί σημαντικά στο σύνολό τους», αν και σε κάποιες αποστολές έχουν  μειωθεί.

Έχουν προστεθεί δύο αεροπλάνα, ένα νέο ελικόπτερο, καθώς και δύο παραλλαγές του αυτοκινήτου Coquette Classic. Θα πάρετε επίσης νέα ρούχα όπως μια  ιπτάμενη στολή και ένα νέο καπέλο, πολλές καινούργιες επιλογές για το αλεξίπτωτο και πολλές νέες δουλειές. Η ιπτάμενη σχολή επίσης είναι πλέον ανοικτή. Συνδεθείτε και ξεκινήστε την εκπαίδευση.

Περισσότερες πληροφορίες για το καινούργιο patch μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερα νέα για το GTA V