Γνωρίστε τους ήρωες του Hearthstone: Garrosh Hellscream (warrior)

Γεννήθηκε στην Draenor και μεγάλωσε χωρίς να έχει επηρεαστεί από το δαιμονικό αίμα που είχε μολύνει τα orcs. Παρόλο που δεν είχε επηρεαστεί από αυτό, τον στοίχειωνε το παρελθόν της οικογένειάς του : ο πατέρας του, Grommash Hellscream, ήταν το πρώτο orc που είχε πιει το αίμα του Mannoroth. Ο Garrosh ζούσε στην σκιά των πράξεων του πατέρα του ώσπου να γνωρίσει τον Thrall, ο οποίος εξήγησε στον νεαρό τότε Garrosh πως ο πατέρας του έδωσε τελικά την ζωή του πίνοντας από αυτό το αίμα για να ελευθερώσει την φυλή του. Ο Garrosh ακολούθησε τον Thrall στο Azeroth και γρήγορα […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Γεννήθηκε στην Draenor και μεγάλωσε χωρίς να έχει επηρεαστεί από το δαιμονικό αίμα που είχε μολύνει τα orcs.
450px-Garrosh-full

Παρόλο που δεν είχε επηρεαστεί από αυτό, τον στοίχειωνε το παρελθόν της οικογένειάς του : ο πατέρας του, Grommash Hellscream, ήταν το πρώτο orc που είχε πιει το αίμα του Mannoroth. Ο Garrosh ζούσε στην σκιά των πράξεων του πατέρα του ώσπου να γνωρίσει τον Thrall, ο οποίος εξήγησε στον νεαρό τότε Garrosh πως ο πατέρας του έδωσε τελικά την ζωή του πίνοντας από αυτό το αίμα για να ελευθερώσει την φυλή του.

Ο Garrosh ακολούθησε τον Thrall στο Azeroth και γρήγορα έγινε ήρωας της Horde οδηγώντας την σε μια επιτυχημένη επίθεση κατά του Lich King. Όταν ο Deathwing επιτέθηκε στον κόσμο, ο Thrall άφησε την θέση του στον θρόνο στον Garrosh.

375px-Garrosh_-_art2

Όσο περνούσαν τα χρόνια ο Garrosh επικεντρωνόταν όλο και περισσότερο στο να νικήσει τους Alliance και τον σκοπό του να κυριαρχήσει σε όλο το Azeroth στο όνομα των Horde.
Οι υπόλοιποι αρχηγοί των Horde είχαν αρχίσει να αμφισβητούν τις αποφάσεις του, όμως ο ίδιος με την εμμονή που είχε για την εξαφάνιση των Alliance και όλων αυτών που ήταν αδύναμοι κατέφυγε στις σκοτεινές δυνάμεις στα απομεινάρια ενός Old God.

Όταν αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Vol’jin, αρχηγό των Darkspear trolls, άρχησαν οι υπόλοιποι αρχηγοί των Horde να στρέφονται εναντίων του, στην αρχή στα μυστικά αλλά αργότερα σε μια εξέγερση. Ένωσαν τις δυνάμεις τους με αυτές των Alliance και έτσι μπόρεσαν να τον σκοτώσουν.

Ο Garrosh έμεινε γνωστός για την νοοτροπία του, τα ευέξαπτα νεύρα του, την επιθετικότητα και την ξεροκεφαλιά του. Ακόμα και σήμερα που είναι φυλακισμένος στην Pandaria και περιμένει την δίκη για τις πράξεις του, υπάρχουν φήμες πως σύντομα θα δραπετεύσει και θα επιστρέψει για να κατακτήσει το Azeroth.

Ατάκες του Garrosh στο Hearthstone:
My thanks.
Well played.
Heh, Greetings.
Sorry that happened.
That was an error.
I will crush you!
Lok’tar ogar!
I choose death!
Victory or Death!
Hmmm…
Hmmm… I wonder…
What now…
I must choose!
I’m almost out of cards!
I’m out of cards!
I have too many minions.
I cannot do that.
My hand is full!
I already attacked.
Give that minion a turn to get ready.
That minion already attacked.
I don’t have enough mana.
I need a weapon.
I can’t play that.
I can’t target Stealthed minions.
That’s not a valid target.
I must attack the minion with Taunt.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft