Ο Γκναρ, ο Χαμένος Κρίκος, διαθέσιμος τώρα!

Οπλισμένος με μπούμερανγκ, κοτρώνα και θυμό, ο Γκναρ έφτασε στο Φαράγγι! ΔεινοΓκναρ «Εγώ θα είμαι ο δεινόσαυρος!» Το ξανθό αγόρι βγήκε από την τάξη παίζοντας με το αμαξάκι του. Ο ΔεινοΓκναρ βγήκε μετά από δευτερόλεπτα, ντυμένος με το δεινοσαυρική στολή του χαρούμενος που θα παίξει. Με μία γρήγορη κίνηση, πέταξε το μπουμεράνγκ του στον ουρανό. «Όχι, εγώ θα είμαι ο δεινόσαυρος! Εσύ το ΡΟΜΠΟΤ», φώναξε ένα κορίτσι γεμάτο λάσπες. Το ξανθό αγόρι πείσμωσε. «ΟΧΙ! «Εγώ θα είμαι ο δεινόσαυρος!», φώναξε, «εσύ να είσαι ο ΣΑΜΟΥΡΑΙ!» Έτρεξε μπροστά, καθώς το μπούμερανγκ επέστρεφε. Το προϊστορικό αγόρι έμεινε να κοιτάει, τα χέρια του […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οπλισμένος με μπούμερανγκ, κοτρώνα και θυμό, ο Γκναρ έφτασε στο Φαράγγι!

gnar-spl-banner

dgbar-banner

ΔεινοΓκναρ

«Εγώ θα είμαι ο δεινόσαυρος!» Το ξανθό αγόρι βγήκε από την τάξη παίζοντας με το αμαξάκι του. Ο ΔεινοΓκναρ βγήκε μετά από δευτερόλεπτα, ντυμένος με το δεινοσαυρική στολή του χαρούμενος που θα παίξει. Με μία γρήγορη κίνηση, πέταξε το μπουμεράνγκ του στον ουρανό.

«Όχι, εγώ θα είμαι ο δεινόσαυρος! Εσύ το ΡΟΜΠΟΤ», φώναξε ένα κορίτσι γεμάτο λάσπες. Το ξανθό αγόρι πείσμωσε.

«ΟΧΙ! «Εγώ θα είμαι ο δεινόσαυρος!», φώναξε, «εσύ να είσαι ο ΣΑΜΟΥΡΑΙ!» Έτρεξε μπροστά, καθώς το μπούμερανγκ επέστρεφε. Το προϊστορικό αγόρι έμεινε να κοιτάει, τα χέρια του τεντωμένα να το πιάσουν. Όμως το ξανθό πρόλαβε! Γύρισε το κεφάλι του γελώντας, με το μπούμερανγκ του Γκναρ στα χέρια.

«χμμ.. μήπως ξέρεις γιατί ο σαμουράι…»

«ΡΟΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡ!»

Τα παιδιά τρομοκρατημένα παρακολουθούσαν τη σκηνή καθώς ο Μέγα ΔεινοΓκναρ πήδηξε ψηλά και προσγειώθηκε επάνω στην παιδική χαρά. Με μία κραυγή γκρέμισε την τσουλήθρα και πέταξε τις κούνιες στον τοίχο. Μέσα στον χαμό, το κορίτσι ψιθύρισε.

«…εντάξει. Ο Γκναρ μπορεί να είναι ο δεινόσαυρος. Μπιπ μπουπ…»

dg-ss

Χοροπηδήξτε τριγύρω με τον Γκναρ και την αμφίεση του ως ΔεινοΓκναρ για 1462 RP (κανονικά 1950 RP) μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου.

Μάθετε τα πάντα για τον Γκναρ εδώ:

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends