Η Sony θα παρουσιάσει κι άλλους τίτλους στο Tokyo Games Show

Σύμφωνα με τον CEO, Shuhei Yoshida Οι τίτλοι που παρουσίασε η Sony στην συνέντευξη τύπου της Gamescom, δεν είναι οι μόνοι που έρχονται στο PlayStation 4, σύμφωνα με τον CEO των Sony Worldwide Studios, Shuhei Yoshida. Όπως είπε και ο ίδιος στο Famitsu, δεν υπήρχε η δυνατότητα να παρουσιάσουν όλους τους τίτλους που ετοιμάζουν. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: ‘ Στην Gamescom, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε κάποιους First-party τίτλους, όπως και έναν αριθμό από Third-party. Για να είμαι ειλικρινής, όταν αποφασίζαμε τους τίτλους που θα παρουσιάσουμε, αντιληφθήκαμε πως δεν γίνεται να χωρέσουμε τα πάντα μέσα στη συνέντευξη τύπου, με αποτέλεσμα κάποιοι τίτλοι […]

Platform
 

Σύμφωνα με τον CEO, Shuhei Yoshida

Gamespace.gr-shuheiyoshida

Οι τίτλοι που παρουσίασε η Sony στην συνέντευξη τύπου της Gamescom, δεν είναι οι μόνοι που έρχονται στο PlayStation 4, σύμφωνα με τον CEO των Sony Worldwide Studios, Shuhei Yoshida.

Όπως είπε και ο ίδιος στο Famitsu, δεν υπήρχε η δυνατότητα να παρουσιάσουν όλους τους τίτλους που ετοιμάζουν. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

‘ Στην Gamescom, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε κάποιους First-party τίτλους, όπως και έναν αριθμό από Third-party. Για να είμαι ειλικρινής, όταν αποφασίζαμε τους τίτλους που θα παρουσιάσουμε, αντιληφθήκαμε πως δεν γίνεται να χωρέσουμε τα πάντα μέσα στη συνέντευξη τύπου, με αποτέλεσμα κάποιοι τίτλοι να μείνουν εκτός’ .

Με αφορμή την απάντηση του, το Famitsu ρώτησε εάν ‘ υπάρχουν τίτλοι που θα δούμε στο μέλλον ‘ με τον Yoshida να απαντάει το εξής:

‘ Ναι, λόγο του αριθμού των τίτλων που έπρεπε να δείξουμε, αποφασίσαμε να δείξουμε τα Trailer των The Order: 1866 και Bloodborne πριν την συνέντευξη τύπου. ‘

Στη συνέχεια ο Yoshida, υπογράμμισε τη σημασία της ιαπωνικής αγοράς για το PlayStation 4 και προανήγγειλε πως η Sony πρόκειται να δουλέψει με τους Publisher, ώστε να προσεγγίσει περισσότερο κόσμο.  

Εκτός από το περιεχόμενο για την ιαπωνική αγορά, ο Yoshida τόνισε πως στο TGS πρόκειται να δούμε κι άλλες αποκλειστικότητες που έρχονται στο PlayStation 4, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το Project Morpheus.

Ευχαριστούμε το Gematsu για την μετάφραση της συνέντευξης του Yoshida, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Tags