Έρχονται 2 νέα skins στο League of Legends

Η Gamer Μις Φόρτσουν μπαίνει στο παιχνίδι Πετύχαμε τη μεγαλύτερη βαθμολογία; Αμέ. Βρήκαμε τα μυστικά όπλα; Ναι. Κερδίσαμε στο κρυφό μίνι παιχνίδι; Το κάναμε κι αυτό. Τώρα μένει ένα μόνο πράγμα ακόμη. Να γεμίσετε το απόθεμά σας με φίλτρα και ενισχύσεις. Είναι ώρα να πολεμήσετε τον Τελικό Κακό. Νικήστε τον Τελικό Κακό με την Gamer Μις Φόρτσουν, διαθέσιμη τώρα στο κατάστημα του League of Legends με 1350 RP (με έκπτωση στα 975 RP έως τις 18 Αυγούστου). Η Riot Κέιλ περιπολεί στην Gamescom 2014! Η ομάδα της Riot έχει ένα νέο μέλος: την Riot Κέιλ! Η πρώτη της αποστολή; Gamescom […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Gamer Μις Φόρτσουν μπαίνει στο παιχνίδι

arcade_miss_fortune_splash_

Πετύχαμε τη μεγαλύτερη βαθμολογία; Αμέ. Βρήκαμε τα μυστικά όπλα; Ναι. Κερδίσαμε στο κρυφό μίνι παιχνίδι; Το κάναμε κι αυτό. Τώρα μένει ένα μόνο πράγμα ακόμη.

Να γεμίσετε το απόθεμά σας με φίλτρα και ενισχύσεις. Είναι ώρα να πολεμήσετε τον Τελικό Κακό.

ARCMF-ss

Νικήστε τον Τελικό Κακό με την Gamer Μις Φόρτσουν, διαθέσιμη τώρα στο κατάστημα του League of Legends με 1350 RP (με έκπτωση στα 975 RP έως τις 18 Αυγούστου).

Η Riot Κέιλ περιπολεί στην Gamescom 2014!

riotkayle_banner

Η ομάδα της Riot έχει ένα νέο μέλος: την Riot Κέιλ! Η πρώτη της αποστολή; Gamescom 2014. Θα περιπολεί στην Κολωνία, παραδίδοντας δικαιοσύνη με το υπερφορτισμένο γκλομπ της. Μαζί με τους Riot Νάσους, Μπλιτζ και Γκρέιβς είναι μία ανίκητη δύναμη δικαιοσύνης.

RSQuail-ss

Μπείτε στη μάχη της παρανομίας με την Riot Κέιλ και τους Riot Νάσους, Μπλιτζ και Γκρέιβς είναι μία ανίκητη δύναμη δικαιοσύνης. Θα είναι στο κατάστημα του League από τις 13 έως τις 31 Αυγούστου για 975 RP ο καθένας.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends