Τεράστιος ο όγκος δεδομένων της Ultimate Evil Edition

Το μέγεθος προκαλεί… ίλιγγο! Σύμφωνα με την ανάρτηση της προ-παραγγελίας, της Ultimate Evil Edition του Diablo 3 στο PlayStation Store, ο συνολικός όγκος δεδομένων προς Download ανέρχεται στα 58.4GB! Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το μέγεθος του παιχνιδιού είναι… απαγορευτικό γι’απευθείας αποθήκευση στο σκληρό δίσκο, οπότε όσοι από εσάς θα το αγοράσουν, καλό θα ήταν να προτιμήσουν την Retail μορφή του τίτλου. Το τεράστιο μέγεθος του όγκου δεδομένων, μάλλον έχει να κάνει με τον αριθμό των γλωσσών που περιλαμβάνονται στην Ευρωπαϊκή έκδοση καθώς η αντίστοιχη έκδοση της Αμερικής υπολογίζεται στα 26.1GB. Η Diablo 3: Ultimate Evil Edition θα περιλαμβάνει το Diablo […]

Publisher
 
Developer
 

Το μέγεθος προκαλεί… ίλιγγο!

Gamespace.reaperofsouls

Σύμφωνα με την ανάρτηση της προ-παραγγελίας, της Ultimate Evil Edition του Diablo 3 στο PlayStation Store, ο συνολικός όγκος δεδομένων προς Download ανέρχεται στα 58.4GB!

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το μέγεθος του παιχνιδιού είναι… απαγορευτικό γι’απευθείας αποθήκευση στο σκληρό δίσκο, οπότε όσοι από εσάς θα το αγοράσουν, καλό θα ήταν να προτιμήσουν την Retail μορφή του τίτλου.

Το τεράστιο μέγεθος του όγκου δεδομένων, μάλλον έχει να κάνει με τον αριθμό των γλωσσών που περιλαμβάνονται στην Ευρωπαϊκή έκδοση καθώς η αντίστοιχη έκδοση της Αμερικής υπολογίζεται στα 26.1GB.

Η Diablo 3: Ultimate Evil Edition θα περιλαμβάνει το Diablo 3 και το expansion του Reaper of Souls και πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One στις 19 Αυγούστου.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως πριν λίγες μέρες υπήρξε έντονη φημολογία για την ανακοίνωση του νέου expansion με τίτλο, Sword of Wisdom, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ.

Περισσότερα νέα για το Diablo 3: Ultimate Evil Edition