Νέο Trailer για το Mortal Kombat X

Παρουσιάζει τον Kano Η NetherRealm δημοσίευσε ένα νέο Trailer που μας παρουσιάζει έναν από τους πιο κλασσικούς χαρακτήρες της σειράς Mortal Kombat, τον Kano. Ο Kano είναι ο 8 χαρακτήρας που έχει ανακοινωθεί για το Mortal Kombat X και πρόκειται να ακολουθήσουν πολλοί ακόμα. Στο βίντεο βλέπουμε τα 3 διαφορετικά Playstyle του, όπως το Cybernetic Kano, που χρησιμοποιεί ακτίνες λέιζερ και διάφορα άλλα όπλα. Το κάθε Playstyle προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία και οι παίκτες πρέπει να βρουν αυτή που τους ταιριάζει περισσότερο. Το Mortal Kombat X αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One και PlayStation 4 μέσα στο 2015.  Το ερώτημα […]

Παρουσιάζει τον Kano

Gamespace.gr- Mortal Kombat X

Η NetherRealm δημοσίευσε ένα νέο Trailer που μας παρουσιάζει έναν από τους πιο κλασσικούς χαρακτήρες της σειράς Mortal Kombat, τον Kano. Ο Kano είναι ο 8 χαρακτήρας που έχει ανακοινωθεί για το Mortal Kombat X και πρόκειται να ακολουθήσουν πολλοί ακόμα.

Στο βίντεο βλέπουμε τα 3 διαφορετικά Playstyle του, όπως το Cybernetic Kano, που χρησιμοποιεί ακτίνες λέιζερ και διάφορα άλλα όπλα. Το κάθε Playstyle προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία και οι παίκτες πρέπει να βρουν αυτή που τους ταιριάζει περισσότερο.

Το Mortal Kombat X αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One και PlayStation 4 μέσα στο 2015

Το ερώτημα λοιπόν είναι ένα… Who’s Next?

Απολαύστε το αιματηρό Trailer του Kano:

Περισσότερα νέα για το Mortal Kombat X