Σε 1080p το Diablo 3 για το Xbox One

Θα αναβαθμιστεί με το Day 1 Patch Οι πληροφορίες τον τελευταίο καιρό ανέφεραν, πως η Ultimate Evil έκδοση που θα κυκλοφορήσει για το Xbox One, θα έτρεχε σε 900p και όχι 1080p. Σύμφωνα με  την  Blizzard όμως, η  έκδοση  για  την  Next-Gen κονσόλα της Microsoft θα τρέχει σε 1080p, απόδοση που θα επιτευχθεί με το Day 1 Patch. Εκτός από την αναβάθμιση της ανάλυσης σε 1080p το patch θα περιλαμβάνει και πολλές βελτιώσεις που ήδη υπάρχουν στο PC. Η Diablo 3: Ultimate Evil Edition, θα περιλαμβάνει το Diablo 3 και το expansion του, Reaper of Souls και πρόκειται να κυκλοφορήσει […]

Publisher
 
Developer
 

Θα αναβαθμιστεί με το Day 1 Patch

gs-D3ultimateevil

Οι πληροφορίες τον τελευταίο καιρό ανέφεραν, πως η Ultimate Evil έκδοση που θα κυκλοφορήσει για το Xbox One, θα έτρεχε σε 900p και όχι 1080p. Σύμφωνα με  την  Blizzard όμως, η  έκδοση  για  την  Next-Gen κονσόλα της Microsoft θα τρέχει σε 1080p, απόδοση που θα επιτευχθεί με το Day 1 Patch. Εκτός από την αναβάθμιση της ανάλυσης σε 1080p το patch θα περιλαμβάνει και πολλές βελτιώσεις που ήδη υπάρχουν στο PC.

Η Diablo 3: Ultimate Evil Edition, θα περιλαμβάνει το Diablo 3 και το expansion του, Reaper of Souls και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου για Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως πριν λίγες μέρες, σας είχαμε ενημερώσει εδώ, για το φημολογούμενο νέο Expansion του Diablo 3. Fingers Crossed!